Farmenkväll

Äntligen!

Äntligen var det dags. Som vi har längtat, som vi har tjatat, som vi har bett, som vi har hoppas och hållt våra tummar för att det ska bli av. Äntligen har vi haft våran första farmenkväll!
Med en äkta farmenkändis i klassen så var vi ju helt enkelt tvunga att samlas för att se alla avsnitten, han tog sig ju trots allt till final! När vi dessutom har lyxvariationen med en livs levande expertkommentator som vet exakt vad som hände bakom kameran hela tiden, vart de klockrent.

Men det var dock, till våran förtvivlan, nära att farmenkvällen aldrig blev av! Videon funkade nämnligen inte hemma hos Mia, ack och ve, hur skulle det nu gå? Vi försökte med min också med tyvärr funkade den inte, skulle det inte bli någon farmenkväll nu i alla fall? Vi som hade myskläder, popcorn och allt... Som tur var kom Victor, likt en räddande ängel och kopplade in sin videon med teknisk hjälp av Tian, och vips, så kunde vi se på farmen. Man kunde riktigt se att Abbe drog en suck. Han var ju sååå nära att slippa visa sig på tv. Men så lätt kom han minsann inte undan, ha!


Forsättning följer nu. Ska "facist-svinet" fortsätt vara storbonde, ska galningen med dykarglasögon komma tillbaka och när, nääär ska Abbe sätta på sig ridhjälmen?


Kommentarer
Postat av: Anna i 402

de e najs de de som ger oss power!! Grymt kul och läsa:P

2006-10-04 @ 22:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback