En liten hälsning...

G O T T  N Y T T  Å R  K Ä R A  L Ä S A R E !



Ludvika nästa

Nu sitter jag här och laddar. Hoppas att jag har fått med mig varje cider och pinal som jag kan tänkas behöva. Kjolen är på och naglarna är målade, nu kör vi!

Jag och E ska upp till Annikas stuga. Där väntar hon, Tian, Martin, Kakan, Elin och Linda, ska bli hur kul som helst! Ska äta lite gott, bada bastu och bara ta det lugnt, hur perfa som helst.

Elin ringde nyss och meddelade att Martin har haft sönder badtunnan. Kul. Kul kille. De ska han minsann få höra när vi kommer fram ;)

Hoppas att ni får en helt underbar kväll med vänner, käresta eller familjen. Glöm inte Grevinnan och Betjänten och gör ingenting som jag inte skulle ha gjort..

Ursäkta röran

Min underbara bloggadmin håller just nu på att piffa här så det är därför de ser ut som de gör men håll ut, det kommer säkerligen att bli grymt snyggt!

Minishoppingrunda

Var ute och flängde med mor och far idag.

Sprang på en finfin svart läderväska som jag tänkte ha i skolan, endast 200 pix så jag är nöjd.
Dessutom hittade jag en söt lila cardigan för 49 pix, också ett helt överenskomligt pris tycker jag.
Sedan har jag varit sådär allmänt tjejig och köpt färgpennor för att skriva i mina fina nya kalender.

Nu har precis brorsan och jag tränat lite överkropp så nu ska vi dega framför tv:n innan jag går och sussar. Blir tidigt idag för i morgon jobbar jag 11:00 - 19:00, tuffa dag. Alla kommer säkerligen att handla inför Nyår i morgon så det blir full rulle kan jag tänkta. Tur att jag får åka hem till E sen och vila upp mig en smula sen för på söndag har jag bara ett pluttpass, 17:00 - 21:30. Tack ICA!

God natt!

Utgång på Juldagen

Var på Pluto på Juldagen.
Jag, E, Lotta och Faj hängde där och hade riktigt riktigt trevligt.

Fia hade extra trevligt, Lotta var lycklig för att Idol-Mattias var där och jag och E, ja vi mest bara va.
Dasade, shotade, dansade lite till, klunkade i oss lite P2, dansade och shotade lite till. Men eftersom vi gick dit väldigt väldigt tidigt och eftersom vi inte är 20 längre så vart vi hämtade och hemkörda (lyxkigt värre) till mig i lagom tidig tid. Väl hemma bestod fyllekäket av skinkmacka. Kan det bli mer jul? Sedan somnade jag och E sött framemot två tiden.




Såhär glad var jag :)

Hej Tjockis

Stramar brallorna lite?

Kan jag säga att det gör mina i alla fall! Att man aldrig lär sig?!
Jul mat iht, rester dit, godis hit och fika dit. Suck. Kommer bokstavligt talat att rulla till Sthlm sen på min fina mage. Men det hör ju liksom till så man ska väl inte klaga eller hur?

Tänkte vara hurtig och ut och gå i morse innan frullen men vaknade sisåsdär vid elva snåret, då kände jag inte att de var värt att gå, bättre att lyfta lite vikter sen i gymmet (!) som pappa har fixat ute i extrarummet, trevligt värre!


Kanske bäst att pysa härifrån och göra nått vettigt, annars kommer man kanske bli såhär...




En julhälsning

Nu börjar det bli dags att svida om till finkläderna för om en stund ber det av till moster för att fira jul med hela tjocka släkten.

Efter det ska jag brumma mig iväg hem till E för att pussas lite och byta julklappar.

Hoppas att ni får riktigt riktigt fina julklappar, så snälla som ni har varit!





G O D  J U L
önskar
Sandy och The Hoff

Morgonpaket med mystiska budskap

Nu har jag vaknat, varit ute på en hurtig morgonpromenad och käkat en hel del frulle. Självklart vart det gröt och ett par hundra skinkmackor, mums! Pappsen tycks ha lyckats med skinkan även i år.

Tomtenissarna verkar tyckt jag varit snäll i år för jag fick minsann mina morgonpaket.
- Fyra filmer (vilket betyder att min "samling" numera är dubbelt så stor)
- Skärbräda (Lyxig i glas)
- Godis (Viktigt, hur ska jag annars gå upp i vikt så här under julen?!)
- En bok (En feelgood, självklart)

Men sen kom det mystiska. Jag vet inte riktigt vad min kära mor hade för baktanke när hon inhandlade dessa. Först öppnar jag ett paket och ser att de innehåller BH och trosa i röd spets (heja porr-mamma). Trevligt värre tänkte jag. Dock vart jag något förbryllad när jag sedan öppnar nästa där jag får boken "Dumpa honom!" Mamma pekar stolt på omslaget och visar att de minsann är samma skapare som till Sex and the City. Vad hon inte verkar veta är att det är en handbok i hur man helt enkelt ska dumpa sin kille!

Jag har funderat och kommit fram till två teorier till varför hon har gjort såhär.
1. Hon vill att jag ska prova med underkläderna, tycker han inte om dem, så ska jag dumpa honom.
2. Hon vill att jag först ska dumpa honom och sedan hitta en ny med hjälp av utav underkläderna.

Stackars E, mamma som gillar honom så och köpte honom en julklapp och allt, hon är allt en slug en...


Nu är det julstämning

Vi har klätt granen, proppat i oss godis, bråkat om vem som ska klistra tomtarna på kylskåpet, bråkat vart de fula pyntet alltid har hängt. Klätt om glittret på granen femton gånger, ätit ännu mer godis, lyssnat söder en julskiva (bokstavligt talat) och till slut, ätit lite mer godis.

Efter tårar, fula ord och svett så har jag äntligen slagit in alla fina julklappar jag ska ge bort i morgon.
Är så spänd på att de vad folk tycker om sakerna!

Nu är det jul gott folk

Nu längtar jag mest till jag ska gå och lägga mig för när jag vaknar så kommer de ha varit små tomtenissar utanför min dörr och lämnat några småpaket som jag ska roa mig med tills kvällen. Tänk att man aldrig växer upp.

Dagens Höjdare

På jobbet har vi ett handbollslag som hjälper oss att packa kundernas varor såhär i juletider.
Det var en kille i min kö som bara skulle köpa ett Telia refill-kort. Han berättar vad han ska ha och säger:

"Du kan väl skicka ner de till tjejerna sen så att de kan packa ner de" (Allvarligt)

Vad svarar man? Frågar om han ska ha lappen i en fryspåse kanske? Försökte lite snällt förklara att han han bara får ut det på en lapp, precis som på kvittot så de kanske han kunde ta själv. Då muttrade han ett jaja, tog kvittot och gick sin väg. Behöver jag ens säga att jag och tjejerna som skulle packa vek oss av skratt så fort han hade gått?

Mormorbesök på ICA

Sådär, nu har jag jobbat klart för den här veckan, skönt.

Jobbade 14:00 - 21:00 igår och 09:00 - 15:00 idag. det har verkligen varit full rulle vill jag lova. Men folk har varit väldigt trevliga ändå med tanke på att de har varit så stressade och allt.

I går kom min söta mormor och hälsade på mig på jobbet. Hon är ju för rolig. ser henne långt långt bak i kön, det kanske är fem kunder före henne. ändå börjar hon vinka och vifta för kung och fosterland. Försöker lite coolt att ignorera henne och hjälper kund efter kund. När de väl är hennes tur så är hon såå glad att hon hamnade i min kö vilket klingade jättedåligt med tanke på att hon lär ha letat reda på mig eftersom hon bara hade kaffe men ändå stod i min milslånga kö. Gullig hon är.

Sedan hade chefen glädjeryck och gav mig presentkort på 400:- i butiken, inte illa minsann. Lite nöjd faktiskt.

 

Julavslutning

Mitt jullov började egentligen redan igår eftersom min söta E kom förbi! Detta gjorde att jag kunde packa med mig halv bohaget hem till mammsen och pappsen. Perfekt! När jag packat klart så stod jag där i dörren med tusen väskor och 300 påsar och hans enda kommentar var:

Hur hade du gjort om jag INTE hämtat dig?!

Ingen aning kan jag säga, ibland har man bara tur!

Avslutningen bestod av juldans, häng i Olympia och så gratis julbord, trevligt värre! Juldansen var riktigt rolig och jag tror inte det bara var jag som var allmänt svettig och en kroppstemperatur som närmade sig kokpunkt. Jag som hade klätt upp mig så fint i kjol och allt, gick ju så där liksom. Efteråt kändes de som att strumpbyxorna satt nere vid knäna och att jag såg ut som de där folket i Simpor och Grodfötter ni vet?!

Efter maratondansen så begav vi oss till Olympia där Rektorn sjöng med sin vackra basröst, Malin läste en dikt, Raz och Johan var allsångsledare och Marina rockade loss med Tomten i en underbar dans, de ni!

Dagen avslutades med att skolan bjöd på gratis jullunch som var riktigt riktigt god. Jag åt min första skinkmacka så man kan inte vara annat än lycklig nu.

Till sist rullade jag hem till Gurkstaden och hängde en stund med E innan han begav sig hem och jag satte mig ner för att fixa med lite julklappar.


Dagens Höjdare

Behöver bara ett ord:

JULLOV!



Färdig Ekonom

Vi måste gratta E!
Idag vart han nämligen färdig ekonom efter fyra år av hårt pluggande.

Grattis Älskling!

Jag är stolt som en annan hönsmamma idag faktiskt :)


Sista dagen på Bosön för i år

I morgon ber det av hem till Gurkstaden för att fira lite jul och nyår.
Just nu längtar jag mest efter en stor härlig skinkmacka med senap, mumma!
Men nu är det i alla fall inte långt kvar. Blir ju som ett jobbigt barn på julafton...

"När är det mat"
"Jag är hungrig..."
"Jag måste ha mat nuuu!"
"När ska vi öppna paketen?!"
"Kan vi öppna dem nu, snääääälla?"

Tänk att man aldrig växer upp. Är rädd för att jag kommer vara såhär även när jag får egna barn. Sicken tur att det bara är jul en gång om året, annars hade de väl tyckt att morsan var knäpp.

Cabaré

Igår var det dags för den årliga Cabarén här på Bosön. En riktig höjdarkväll, så klart!

Först ut var IK 1. En grymt bra bidrag där de drav med några i min klass, lärare och bjöd på stripshow, det uppskattades av oss damer vill jag lova! Dock var det väl sådär med Klas i string med snabel inoljad och allt. Hum.

Sedan var det vår tur. Vi som hade tränat ungefär en halv gång. Wohoo. Vi hade i alla fall en grymt bra idé och vår film var väldigt uppskattad. Synd bara att vi missade hälften av replikerna, sångerna, och skämten. Men vet ni va, den bjuder vi på! Trots allt så går vi på en sportskola och vi vann ju klasskampen förra veckan så...

Nästa ut var IL:1. med Pimp-Arne i spetsen och en gaypuss så gick de också hyfsat med jubel vill jag lova.

Sist ut av klasserna var IL:1:2 med fyra deltagare. De gjorde ett skitbra försök med tanke på att dessa klasser aldrig har närvarat tidigare år. Dock vart de inte uppskattat när de sa att det bästa sättet att skrämma bort en tjej dagen efter är att säga att det är svenska-lektion med Kerstin. Vi stod dock på hennes sida och skrattade verkligen inte åt det skämtet.

Bäst av alla var dock lärarna. de manliga genomförde även de en stripshow med såna där brallor som man drar av i ett ryck. Inte illa. Vi kommer sent att glömma deras brist på taktkänsla, Tomas robotjuck, Håkan lyckliga min, Kurts egna påhittade steg eller hur Marie fick sitta på sidan och räkna in dem för att hålla takten. Ni är guld!

Kvällens avslutades med fest i Mästervillan. Jag och Angelica var dock hemma och shotade lite innan vi gick till Sara på förfest. Bättre sent än aldrig minglade vi upp i Mästervillan. Väl där drack jag cider, åt korv med bröd, dansade, käkade ännu mer korv och dansade lite till. Vips så var klockan stängning. Även denna gång var jag duktig och vinglade hem till min säng i god tid. Vissa andra damer i min klass däremot stannade upp till både fyra och halv sex. Skönt att de är några som håller takterna nu när jag har blivit pensionär.


Dagens Höjdare

Har idag haft min sista lektion för 2007. Weeihaaa!
I morgon blir det juldans, avslutning och så bjuder skolan på julbord, mums!


Nördigt kär

"This moment is perfect, please don't go away, I need you now
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by

I found a place so safe, not a single tear
The first time in my life and now it's so clear
Feel calm I belong, I'm so happy here
It's so strong and now I let myself be sincere
I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling"


Är bara så upp över öronen galet kär i mina underbara pudding till kille...
Mumma! ♥


Dagens Höjdare

Jag och Angelica står vid kopieringsmaskinen och nynnar och dansar lite medens apparaten spottar ut pappar.
I Korridoren kommer vår kära lärare Susanne gåendes.

Susanne: Ohhh, do the copy-dance

Susanne börjar dansa lite för sig själv mitt i korridoren.
Hon är så cool, gissa om vi skrattade?!


Tänkte lägga in dagens Höjdare som en ny punkt på bloggen där lite vad som helst kan läggas upp ifrån dagen, kommentarer, saker som händer och liknande. Kom gärna med massor av förslag :)


Ännu en helg

Lördag

Jobbade som ni vet hemma i Gurkstaden. Hann även med en vända med nya bilen. Mmm, vilken gobit det var. Det var inte utan att jag kände mig liite cool när jag gled runt där ett par cm högre än alla andra pluttbilar, moahaha! Pappa skakade mest på huvudet och suckade medens jag satt där med bamse-smilet!

Sedan begav jag mig av till Sthlm för att överaska Anna och Malin som hade julfest. Fick med mig E också så det kunde ju bara bli succé. Tjejerna vart riktigt glada och de bjöd på chips så jag kunde ju inte vara någonting annat än riktigt riktigt nöjd. Var dock för trött för att gå ut men jag hörde att brudarna hade kalaskul i alla fall :)


Söndag

Även fast E vägrar att inse de så hävdar jag bestämt att det är vuxenpoäng att hänga på museum. Dessutom på en söndag hallå. Vi hängde på idrottsmuseet och hade riktigt riktigt kul. Vi provade på en massa kul saker.

1. Rullstolsrace. Loppet var ungefär hur långt som helst så klen som jag, orkade jag ju inte ens rulla i mål. Jag fick med andra ord storspö av min kära älskling.

2. Styrkelyft. Där man skulle dra allt vad man hade i ett lyft. Kul. Kul att jag är lika stark som en vandrande pinne. Självklart fick jag spö även här av biffen som han numera kallas.

3. Dansmatta. Eftersom vi var för otekniska för att förstå oss på hur man dansade två så dansade vi tillsammans. Måste ha sett sjukt kul ut. När jag gjorde själv så fick jag 27 % taktkänsla, sådär va... När vi körde tillsammans så fick vi i alla fal 47 % så det är väl kanske lite mer godkänt.


4. Golfputt. Lite klurigt men eftersom jag är så cp-envis så stod jag och matade ungefär tusen gånger och tillslut fick jag faktiskt i den. Ha. Men andra ord, 1-2 till mig.


5. Balanstest. Även här kom tjurskallen i mig fram. E fick ganska fort 50 % och klev nöjt av. Jag kokade när jag bara kom upp i 30, detta gjorde att jag kom den på 0 % balans nästa omgång. Kul. Verkligen. Men skam den som ger sig, efter lite svett (och nästan tårar) så lyckades jag få 70 %, wohoo! Då klev jag nöjt av plattan. E skakade mest på huvudet och mumlade någonting om tävlingsmänniska... Jag har ingen aning om vad han pratar om?


50 naturliga höjdpunkter

1. Att bli förälskad.

2. Att skratta så mycket att det gör ont i magen.

3. Ett varmt bad.

4. Ingen kö i affären.

5. En speciell blick.

6. Att få ett e-mail.

7. Att köra en tur efter en fin väg.

8. Att höra sin älsklingssång i radion.

9. Att ligga i sin säng och lyssna till regnet utanför.

10. Varma handdukar.

11. Att finna tröjan som du gärna vill ha, på rea.

12. Choklad milkshake, eller vanilj, eller jordgubb.

13. Ett entimmes långt telefonsamtal.

14. Ett bubbelbad.

15. Att fnissa.

16. Ett gott samtal.

17. Stranden.

18. Att finna pengar i en gammal jacka.

19. Att skratta av dig själv.

20. Midnatts-telefonsamtal som varar i flera timmar.

21. Att springa igenom en vattenspridare.

22. Att skratta utan någon som helst anledning.

23. Att ha någon som talar om för dig att du är underbar.

24. Att le inombords åt en gammal historia.

25. Vänner.

26. Att råka höra någon tala gott om dig.

27. Att vakna upp och inse att du får sova länge.

28. Din första kyss.

29. Att få nya vänner, eller att vara tillsammans med de gamla

30. Att leka med sitt keldjur.

31. Att någon smeker dig i håret.

32. Söta drömmar.

33. Varm choklad.

34. Utflykt med goda vänner.

35. Att gunga riktigt högt.

36. Att slå in paket och lägga under julgranen.

37. Att sjunga riktigt högt, när du är helt ensam, utan att känna sig dum.

38. Att lyssna på en riktigt bra konsert.

39. Att få ögonkontakt med en främling.

40. Att vinna ett riktigt svårt spel

41. Att baka småkakor.

42. Att få hembakta kakor av en vän.

43. Att vara tillsammans med goda vänner.

44. Att se sina vänner le och skratta.

45. Att hålla hand med någon du håller av.

46. Att möta en gammal vän och inse att vissa saker ändrar sig aldrig

47. Att åka rutschkana om och om igen.

48. Att se uttrycket i någons ansikte när de öppnar en gåva från dig.

49. Att se solen stiga upp.

50. Att kliva upp ur sängen varje morgon och vara tacksam för ännu en underbar dag.


Ceed till Frida.


Veckoslutet

Ögonlocken är tunga som aldrig förr...
Det blir till att hoppa i säng väldigt väldigt snart, tro mig.

I morgon åker jag hem till mor och far. Ska jobba och självklart provköra nya bilen också :)


Luciatåg

06:15 - klockan ringer. Det kan inte vara sant... Redan?!

Satte mig upp och kände mig ändå hyffsat i form. Hinner dock bara tänka tanken innan huvudvärken och tröttheten kom som ett brev på posten. Japp, skyll dig själv kan man säga.

Samling 07:00 i dramasalen. Alkoholångorna osade fint inne i lokalen och det var väl allt annat än skönsång som kom ur våra munnar. Dock lyckades vi väl på något sätt organisera ihop oss och tåga in i matsalen.

Började med att glömma sista versen på Sankta Lucia. Det hämtade vi dock upp ganska bra och tog i för kung och fosterland resten av sångerna. Dock vart vi lite väl ivriga i slutet. Skulle tåga ut till "Natten går tunga..." men istället klämde hela bunten i med "Saaaankta Luciiiia". Vår stackars musikpedagog insåg vad som höll på att hända och brakade loss med "Natten går tunga..." och vi inser snabbt vårt misstag och byter lite halvfint låt sådär.

Hellre än bra har väl sällan passat så bra som på oss men med tanke på hur bakfulla större delar av tåget var och hur dåliga sångare vi faktiskt är egentligen så är jag ändå ganska nöjd. Jag tyckte vi var duktiga. Dessutom fick jag vara tomtenissa så jag är nöjd.


Bollfest

Igår var det dags för den årliga Bollfesten. Det vill säga, efter Klasskampen så måste vi ha en undanflykt att fira vår seger med alkohol, fest, bra musik och trevligt sällskap.

Middag i Mästervillan stod på schemat och självklart var det succé. Fullt ös vill jag lova.

Middagen bestod av kyckling och potatisgratäng, mumma! Sedan var det självklart prisutdelning.

Priser
Årets klass: IK 2
Årets kämpe: Stackarn som bröt nyckelbenet.

Sista priset gick till en dam som stod hela klasskampen och skrek sig hes, trots att hon sällan fick medhåll eller sång av resterande klassen. Gissa vem som fick det? Japp, ni gissade rätt, det var jag. Lite stolt är jag ändå. Det krävs ändå en hel del talang för att kunna skriva IK 2 spegelvänt på ansiktet. Men jag tar den på mig. Jag är nöjd ändå faktiskt, jag vann ju faktiskt dubbelt!

Efter mycket dans, en del cider och öl så var det dags för den sista tryckaren. Alla grabbade tag i en pudding som de kunde kramas med i tre minuter tillsammans med Tommy Nilssons fina stämma till Snart tystnar musiken.

Strax efter tolv så var Mästervillan tömd och alla började dra sig upp emot Campus. Jag däremot insåg att om jag skulle kunna palla upp min söta rumpa 06:15 så var det läge att sova. Tittade i kudden runt 01:00 och det är inte utan att jag somnade med en litet leende på läpparna, jag fick ju trots allt ett pris.


Klasskamp

Igår var det blodigt allvar och klasskamp!

Efter många hårda matcher, brutna nyckelben, vredesutbrott, hesa halsar, blod, svett och tårar så korades vinnaren. Vinnaren vart min underbara, grymma, coola, snygga, braiga klass, IK 2!

Wohoo!

Segern kändes minst sagt bra, även för en tönt som mig som inte var med utan var hejarklack.


En julsaga

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och
eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig.
Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt.
En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en
slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade
fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter.
Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka
med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Men tyvärr
försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?

(Tänk först och titta sen på svaret nedan)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de
perfekta männen!!


För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det
att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.

Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar
det att:
Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda.


Drömjobbet är nära

Fick ett samtal ifrån Ridsportförbundet idag.

Ska föreläsa om kost på en utbildning i April, ska verkligen bli hur kul som helst. Dessutom ska jag vara där och observera de andra föreläsarna som pratar om mental träning och hur man ska träna för att bli bättre ryttare. Detta för att förbundet kanske kanske skall anställa någon som kan allt det. Drömmer och håller tummarna för att det kanske kanske kan hända när jag slutar skolan :)

Lycka!

Tänk på vad du önskar dig såhär till jul!




Creed till Frida.

Det är inte lätt när det är svårt...

FN skulle, för första gången, skicka ut en och samma enkät över hela världen.

Frågan löd : "Var snäll och ge oss din uppriktiga åsikt om hur vi ska finna en lösning beträffande bristen på mat i resten av världen !"

Enkäten blev ett fiasko ! Ingen begrep nämligen frågan :

I Afrika undrade de: Vad är "mat" för något?
I Kina undrade de: Vad är "åsikt" för något?
I Mellanöstern undrade de: Vad är "lösning" för något?
I Östeuropa undrade de: Vad är "uppriktig" för något?
I Västeuropa undrade de: Vad är "brist" för något?
I Latinamerika undrade de: Vad är "snäll" för något?
I USA undrade de: Vad är "resten av världen" för något?



Creed till Gustav.


Bakismys och Pepparkaksbak

Lördag var det mest bakismys som gällde för vår del.

Micke var iofs otippat pigg och lämnade sängen för att istället parkera sig i soffan och läsa M.I.G-frågor för mig och E, som fortfarande låg under täcket och blundade och mest mumlade Pass på varje fråga.

Sen vart det lite mat och så hyrde vi film, så där lagom ansträngande dagen efter om du frågar mig.

Söndagen startade med att vi skulle bara duktiga och baka egna pepparkakor. Tyvärr hade vi ingen kavel men smart som jag är, fyllde jag en PET-flaska och använde istället, det gick riktigt bra faktiskt. Sedan kom vi på att vi inte hade några formar så då fick vi vända upp och ner på kakformar och trycka ner dem istället. Riktigt stolt över hur oväntat uppfinnelserik jag var dagen till ära. Dock åt jag alldelens för mycket deg så jag satt mest i köket och gnällde de sista plåtarna. Att man aldrig lär sig...

Sedan var det glöggfika hemma hos Fredrik och Lotta. Underbara lussebullar och Glögg som faktiskt var helt okej bjöd de på så man kunde ju inte vara allt annat än nöjd. Sen att de är så underbart roliga gör ju inte saken värre :)


Klockren utekväll a´la Uppsala

Fredagen var riktigt grym.

Tokladdad som jag var, stod jag mest i lägenheten och hoppade runt i väntan på att få sätta igång och parta med alla sköna människor. Som tur var så är E´s kompisar faktiskt ganska punktliga så till klockan åtta så var de flesta där och bänkade med dricka och chips så kollade vi på Idolfinalen (som alla andra).

Framemot småtimmarna så drog vi iväg till People. Riktigt skönt ställe tyckte jag! Underbar musik och folket jag var där med var ju bara hur underbara som helst. Jag, Fia och resten av gänget ägde kort sagt hela dansgolvet, yeah!

Kvällens raggningsreplik
Kille: Hej, jag har ett V.I.P-bord där borta MED FRIIII DRICKA, du kan väl följa med?!
Jag: Tack men nej tack...
Kille: Men hallå, FRIIII DRICKA! (närgånget)
Jag: Ha så kul! (två händer i magen och vips så är killen borta)

Det är ju typiskt att jag är en sån där torrboll som inte är så intresserad av VIP-bord. Stackarn brukar säkert få jättemycket ragg när han kör den repliken...


Kvällens vurpa
Stod jag för. Vet knappt vad som hände. Kände att jag snubblade på någons fot, halkar till med klacken i nått blött på golvet och vips så ligger jag där på rygg på dansgolvet och undrade vad som hände. Pinsamt? Svar ja. Hävdar dock bestämt att det INTE var för att jag var onykter eller liknande. Inte jag inte. Jag skulle aldrig.

Kvällen avslutas med en klassisk fight i kön til att hämta ut jackorna. Någon börjar putta på Micke. Micke skakar på huvudet åt småpojkarna och lufsar därifrån. Självklart ska E snoka och börjar kontra pluttkillen med kryptiska och jobbiga frågor. Killen skruvar på sig och försvinner med svansen mellan benen. Behöver jag säga att E var ganska nöjd?

Till sist vart det ett stadigt mål med i form av hamburgetallrik på vägen hem. Mumma!


Längtar till helgen

Ohh vad jag längtar till helgen!

I morgon packar jag väskan för att bege mig till Uppsala.
Nej, jag ska faktiskt inte bara vara där och toffla hos E, även fast han är väldigt snäll, rar och bra på att pussas.

I morgon ska jag faktiskt ut med Faj, Weeeei!
Vi ska ut i Uppsalanatten och göra stan osäker. Ska bli så kul för det var ungefär tusen år sen jag var ute och dansa, nästan lite PRO-varning på mig, jag erkänner. Får skylla på att E är så fruktansvärt bra på de där med pussandet. Eller nått.

Det blir förferre hemma hos E med Idol (har jag bestämt), har ju liksom för engångsskull faktiskt koll på vilka det är som står i den där finalen, kors i taket.

Lördag blir väl bakischill om jag får bestämma.
Sedan blir det Glögg hemma hos Fredrik och Lotta på söndag, väldigt trevligt!


Sista Minifighters

Nej nu ska jag åka iväg och ha mitt sista BOX-pass för terminen.
Tänkte till och med vara den där coola fröken och bjuda dem på pepparkakor, moahaha, jag är så galet smörig så det finns inte. Ju tystare de är, ju fler Pepparkakor får det. Vilket geni jag är! Jag är nöjd.



Om man levde livet baklänges

1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat.

2. Så vaknar man upp på ett vårdhem och får det bättre för varje dag.

3. Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där, då får man gå ner och ta ut sin pension.

4. Efter ett antal år börjar man arbeta. På din första arbetsdag får du en guldklocka.

5. Så arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaks från arbetslivet.

6. Man dricker, festar och har sex och förbereder sig för att ta en paus.

7. Så börjar man skolan, blir barn igen, leker, har inga förpliktelser -tills man är en baby igen...

8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där är centralvärme, roomservice m.m

9. Och till sist lämnar man denna världen i en orgasm...


En toaborste tack!

Tåg Uppsala - Katrineholm


Pappa ~40 (till tonårsdotter) Jag är glad att du inte kivades den här gången, bara för att du inte fick gå på festen. Inget bråk, du kanske faktiskt börjar växa upp ändå...
Dottern (surt): Ja... eller så tröttnade jag på att skrika och nöjde mig med att doppa din tandborste i toan!


Så här till helgen kanske vi ska tänka på att...

Buss 721, Örebro


En ung kille har pratat högt och länge i sin mobiltelefon
.

Killen: ...Jag var på en fest och en tjej stod och spydde. Jag har aldrig sett nån spy så mycket, det forsade verkligen ur munnen på henne. Sen satte hon sig bredvid mig och vi började hångla. Det är inte förräns i efterhand när jag pratat om det med andra som jag har insett att det kanske inte var helt fräscht!


Malins geografikunskaper

Någon i klassen: Vart är Sandra och Anna?

Malin: I Skellefteå och gör deras enkätundersökning.

(Klassen briser ut i gapskratt)

Malin: Nej, jag menar Sundsvall!

(Klassen skrattar ännu mer)

Malin: Nej, Södertälje menar jag!



Hahaha, det är världsklass på den Malin!


Mysteriet med Kexchokladen

Jag och Anna tog oss hela vägen till Södertälje för att genomföra en del av enkätundersökningen till vårt examensarbete. Efter att ha varit ute och flängt hela morgonen så var det klart att de kurrade lite i magen. Eftersom jag inte har mumsat på en kexchoklad på väldigt väldigt länge så tänkte jag att de skulle sitta fint.

Stövlade fram till en sån där automat på perrongen och följer instruktionerna. Stoppar i min tia och ska precis trycka in koden när pengen ramlar ner igen! Attans tänkte jag och försökte igen. Samma sak igen. Skit peng! Gör ännu ett tappet försök men icke sa nicke, automaten gillade inte min tia helt enkelt.

Haha, vad roligt om min skulle funka! - Skrattar Anna och stoppar i en tia. Det rasslar till och automaten frågar snällt vad hon vill ha för vara. Anna trycker kexchoklad och vipps så ramlar det ner inte bara en utan TVÅ kexchoklad. Mumma!

Väl på tunnelbanan mumsade vi oss dem som två lyckliga barn. Jag undrar fortfarande vad automaten hade emot min tia och varför den gav Anna två? Men men, jag klagar inte!


Visa ord

Den som uppfann sex, han visste verkligen vad han gjorde.

Jag förstår inte varför så många är emot sex. Det är trots allt Guds uppfinning.

Att älska och samtidigt vara klok är knappast möjligt ens för en gud.



Creed till Gustav.

Ny bil

Äntligen!
Mor och far har slagit på stort och köpt en ny bil.
Jag är riktigt riktigt nöjd måste jag säga.

Det bästa är att de fick hem den för ett par dagar sen så de hinner leka av sig innan jag kommer hem så att jag kan köra den massor då. Tjohoo!



Sicken pärla, Mums!

Mina godingar på julen...

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar -Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta
- Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap

Vilka är dina favoriter?!

Snodde den av:
http://karin.olofsson.blogg.se/
Tack!


Gymmet, IGEN?!

Tro det eller ej men jag var faktiskt på gymmet idag igen. Halelulja!
Körde bicce, tricce och bröst, känner mig riktigt seriös faktiskt. Undrar lite vad som hände?!

Jag och E har en teori om att vi åt ganska mycket godis i helgen, så vi kanske lever på någon slags långdragen sockerkick och därför är vi så taggade på att träna? Hum...




Och såhär ser jag ut idag.

Stum tomte

Idag hade vi Luciaträning.

Jag skrev upp mig på ett villkor, att jag skulle få vara en stum tomte!
Till vår förskräckelse så står det en sångpedagog i rummet när vi kommer in. Dessutom är det 20 stycken gamlingar där inne också. Ångest! Det visade sig att vi ska ha luciatåg med dem (!). Är lite skeptisk till de, även fast de iofs är grymma på att sjunga.

Men seriöst, vem vill kolla på ett Luciatåg med hälften pensionärer och den andra hälften tondöva idrottselever? Tur att vi har några klippor som faktiskt kan sjunga så att det blir sådär fin ändå. Hoppas jag.

Vi sjöng Stilla natt, Sankta Lucia och lite annat. Dubbelångest för min del, jag skulle ju bara vara en stum tomte, vad hände?! Nu måste man ju sjuga och grejer, jag som har nada sångröst OCH är tondöv. Kul. Verkligen. Tack för den.

Hängde på gymmet

Mia och jag var minsann duktiga och drog oss ner till gymmet fram emot kvällskvisten.
Körde 1 1/2 timme ben, rumpa och så lite mage (förstås). Riktigt skönt faktiskt känner mig nästan helt frisk så det var ju liksom bara till att tuta och köra. Sen hann vi dessutom med att prata om allt viktigt vi inte hinner i skolan.

Anna som hintade tidigare idag att jag minsann var en pensionär för att jag inte vilja följa med till stan, kan ju nu se att jag faktiskt gjorde någonting annat än att spela boule som alla PRO-gamlingar gör hihi :)




Såhär ser mina ben ut nu. Nästan.
Eller kanske inte...


Sportfåne? Nja...

Röda linjen, Stockholm


Tjej 1 ~16: Alltså åh, vad heter Foppa på riktigt nu igen?
Tjej 2 ~16: Oj... Nä det har jag nog glömt.
Tjej 3 ~16: Men herregud! Peter Forsberg. Jag kan ju nästan mer om fotboll än vad ni kan!


Pappan och Strippklubben

Göta, Borås


En pappa och hans två döttrar, ~10 och ~15, åker buss. När den stannar vid en hållplats tittar femtonåringen ut genom fönstret och pekar.

Femtonåringen: Pappa, har det inte legat en strippklubb på den här gatan?
Pappan (flinar för sig själv): Jo...
Det är tyst en stund.
Tioåringen: Pappa...?
Pappan: Ja?
Tioåringen: Vad är en strippklubb?
Pappan (något besvärad): Ehm, ja... Det är ett ställe där folk klär av sig nakna och dansar...
Tystnad igen.
Tioåringen: Pappa... Klädde du av dig naken och dansade?


Tomten och renen

En tjej ~21 och en flicka ~9 går runt och tittar på alla marknadsstånd. De stannar vid ett bord där det står en tomte och en man ~45. Bakom bordet hänger en slaktad ren som dom lottar ut. Flickan tittar ett tag på tomten och sedan på renen.


Flickan (förtvivlat): Men! Har du slaktat dina renar!!
Tomten: Öhhh...
Tomten och mannen tittar på varandra och mannen ser ut som han ska dö av ett kvävt skratt.
Mannen (försöker skämta): Renen körde hit tomten först...
Det blir knäpptyst och tjejen och flickan skyndar därifrån.


Nu är jag kändis. Typ.

Jaha, då var man tillbaka i vardagen igen.
Inga mer V.I.P-träffar här inte, bara hårt slit i skolan.
Kanske är där jag trivs bäst trots allt, borta bra men hemma bäst?! Jag menar nu har jag...
 
...och E varit med i TV (gick förbi Gry Forsell när hon intervjuades)
...pratat med Karin Mattsson.
...försökt pratat mig till jobb hos olika vilktiga ridsportfolk.

Så nu kan man säga att jag är en kändis!
Typ i alla fall. Eller nått....

Klockren V.I.P-kväll

Igår var det Globen som gällde för mig del. Hur kul som helst!

Började dock med mingel i nått V.I.P-rum med viktigt folk, men det var gratis dricka och mat så jag var ändå ganska nöjd faktiskt. Träffade dessutom några riktigt trevliga folk som sitter med i CUS så jag klarade mig finfint när E minglade runt med viktiga folk hit och dit. Jag kunde lugnt slaffsa i mig mer efterätt och sippa på ett glas vin så jag var nöjd.

Fram emot halv åtta drog tävlingarna igång och jag erkänner att jag har en smula ont i halsen. Har applåderat, skrikit och tjoat. Jag menar, drar ett fullsatt Globen igång att ösa då är det bara till att hänga på eller hur?!
Fick dessutom en liten tår i ögat när en fransman kom in med sex (!) hästar i ett fullsatt Globen och de lydde hans minsta vink i ca 15 minuter. För de fick han också stående ovationer. Mäktigt.

Det hela avslutades med maskeradhoppning. Baywatch-temat vann även fast jag tyckte Harry Potter och Bonde söker Fru var ganska roliga också, ni hade diggat de vill jag lova. Själv skrattade jag så tårarna sprutade!

Lite bilder ifrån gårdagen.



















Baywatch-ryttarna spexar innan de hoppar upp på hästarna.



Malin och Jan som Idol-Marie och Idol-Andreas. Skrattade så tårarna rann när Jan spexade innan och "dansade" som Idol-Andreas.



Bonde söker Fru-gänget.



Snacka om koll på sina hästar!

A-Lagare?

"Om man köpte Ericsson aktier för 100 000 kronor för cirka 2 år
sedan så är de värda kring 4600 Kronor idag.


Om man istället köpte Telecom, till exempel Song Networks, för
100 000 kronor så har man idag kvar 791 Kronor.


Om man var klok och för 2 år sedan gick på bolaget och köpte starköl
för 100 000 kronor, drack ur dem, hade trevligt och idag går och
pantar tomburkarna så får man 6741 Kronor.


Är det därför grabbarna på torget kallas A-laget?


Creed till Kviding som skickade den till mig.