Äntligen Håltagning

Okej, nu har jag faktiskt tagit mig i kragen.
Efter att ha diskuterat med mig själv fram och tillbaka, dreglat över alla andra som har söta örhängen och bråkat med mina nära och kära har jag äntligen bestämt mig, jag ska ta hål i öronen!

Folk måste ja trott att jag har varit galen när jag mer eller mindre stirrat på deras öron. Som att det vore något magiskt med örhängen. Jag är hopplös och så galet odiskret jag vet.

Angående bråket så säger min kära mor att det inte är bra eftersom mina öron vart helt coco förra gången när jag var 10 år och tog hål. Hon tror att de kommer bli exakt samma sak och helt ärligt så tror jag att hon hoppas att jag ska ta hål och sen misslyckas så att hon ska kunna säga "Vad var de jag sa?!" Ni vet som mammor brukar säga? Den andra är H. Han tycker det är totalt onödigt och förstår inte riktigt att jag vill bli en smula girly.

Ringde till ett mysko litet turkställe och frågade lite om läkningstid och sånt. Den mysko lilla turk-butiken är läskig, full med guld och gamla damer i stor vida kjolar, MEN de är billiga och grymt duktiga så vad sjutton, dit ska jag gå i alla fall. Hoppas bara att jag kommer tillbaka med båda öronen i behåll?!


Härligt Med Semester

Tofta strand, Gotland

Mamma, pappa och dotter lämnar stranden och går mot bilen. Dottern skriker och gråter men får ingen respons från föräldrarna. Hon går hela tiden framför fötterna på pappan för att han ska ta upp henne och bära henne till bilen.

Pappan (tappar till slut tålamodet och ryter): Jag ska fan aldrig mer ta semester!


Hemska Tjejer

Ersboda i Umeå, i väntan på bussen till Vasaplan

Två tjejer ~20 pratar relativt högt.

Tjej 1: Kan du inte ringa Martin* och be han hämta oss? Annars måste vi ju sitta här i 40 minuter och vänta.
Tjej 2: Nej men vadå, han kommer bli skitarg om han ser att jag ska dricka ikväll?
Tjej 1: Vadå, han är ju bara din KK?
Tjej 2: Ja, men han har inte fattat det.
Tjej 1: Men snälla ring honom?
Tjej 2 (fortsätter prata under tiden hon ringer): Jaa men jag är så jävla less på honom! Han är så krävande. Orkar fan inte umgås med han just n? Heeeeej Gubben!


Fler Bekännelser

Ibland kan det bli lite fel när man sitter i kassan. Man är trött i huvudet och tänker inte riktigt på hur kunder kan tolka både saker jag säger och saker som jag gör. Här följer två exempel som jag skett mig ett antal gånger nu.

Exempel 1.

Vi säljer väldigt mycket gul lök och just i år har de verkligen varit gigantiska.
Jag tänkte mig inte alls för utan droppar kommentaren:

- Oj, vilka stora lökar!

Varpå kunden börjar fnissa hysteriskt.


Exempel 2.

Vi säljer även väldigt mycket meloner och just nu är det extra pris. Detta resulterar i att folk köper ibland flera meloner och dessa måste vägas på en våg som jag har framför mig å rullbandet. När melonerna ligger på vågen måste jag sedan knappa in en kod på datorn. Här om dagen hade jag en ganska ung kille som hade köpt två stycken. Jag lägger dem framför mig och böjer mig lite över dem för att komma åt datorn. Jag ser hur killen kollar på melonerna, sedan på mina "meloner" och sedan börjar han fnissa. Jag inser vad han fnissar åt och försöker hålla mig för skratt och skickar illa kvickt iväg dem på rullbandet så fort jag hade vägt dem.



Om bara jag och mina kunder kunde befrias ifrån snuskiga fantasier så skulle allting bli så mycket lättare...


Giftemål?

H hade två kompisar ifrån Chile här på besök i veckan. De var riktigt roliga men en av dem ställde en ganska jobbig fråga. Minst sagt.

Chile-polare-1: So, are you two planing to get married?
Jag: OHH MY GOOOOD!

Han kollade väldigt konstigt och fundersamt på mig kan jag lova. Jag skyller allt på Pettson för hon säger de hela tiden och det har liksom smittat av sig. Men det var väl kanske inte de mest geniala man kan tänka sig att svara på en sådan fråga. 

Typiskt mig. Suck... 

Karatefyllautgång

Blä.

Urk.


Jag är nog fortfarande en smula bakfull om jag ska vara ärlig. Jag är inte helt säker på vad som hände i fredags egentligen. På förfesten gick det väldigt lugnt till och jag, Faj, Ida och Pettson var bara lite salongsberusade. Sedan gick vi vidare till Sjökrogen och där var det som att de slog slint i våra små söta hjärnor.

Kompis 1 hånglar. Konstant.
Kompis 2 Spiller öl på alla när hon dansar och blir inom kort utslängd.
Kompis 3 ser jag inte ens skymten av...

Vad hände?

Likt en hönsmamma sprang jag runt och kollade efter alla. Detta resulterade i att jag kände mig väldigt nykter och konstant hade en öl i handen hela kvällen. Detta resulterade i att jag fick min mega fylla ungefär en halvtimme innan stängning och inne på Donken. Värt? Suck. Det är inte utan att man blir trött på sig själv när man går och lägger sig full som en kastrull och tycker rummet snurrar som en annan karusell.

Men så mådde jag som jag förtjänade igår också. Det var sjukt nära att jag drog en vit lögn och skippade jobbet men H skällde lite på mig och sa att jag minsann skulle palla mig dit. Så här i efterhand känns de ju bra men igår hatade jag mest honom och planerade hur jag skulle "råka" kväva honom nästa gång han sov...

Min plan för när jag går ut nästa gång:

1. Ska endast ha med mig en liten samling kontanter och inget kort.
2. Efter halv ett ska jag inte dricka en droppe alkohol.
3. Varannan vatten.
4. Ska förvara min pengar säkert och inte löst i fickan för då försvinner dom väldigt lätt.

Dock är det osäkert om jag kommer att förtära alkohol igen inom en snar framtid.
Kanske till Cabarén i vinter i skolan? Eller skolavslutningen kanske? Hum...


När Jag Hör en Bra Låt

Okej nu vart jag glad igen!

De spelade precis Fall Out Boy på ZTV, wohoo!

Men nu vart de visst Giftigt med Mange och Petter, den är skön men två gånger på en timme är väl lite väl kanske?

Vad roligt det är när man hör en låt man diggar. Jag gör alltid samma sak:

1. Skriker jaaaa, den här!
2. Höjer volymen.
3. Skriker / sjunger med i texten.
4. Höjer ännu mer i refrängen.
5. Skriker / sjunger med ännu högre.

Tycker Mika är sjukt bra just nu men det finns ett problem. Han sjunger ju så j*vla ljust så det är totalt omöjligt för oss dödliga utan någon som helst sångröst att sjunga med utan att rutorna i huset spricker. Fast det kanske skulle det vara värt? Nej, risken är nog att katten skulle bli döv och de skulle ju vara synd förstås...

Någon som känner väderguden?

Usch, här regnar det som aldrig förr.Det är inte utan att man blir på otroligt anti-party-humör när man läser att det blir 13 grader ikväll, då kommer jag ju frysa rumpan av mig!  Ähh, strunt samma, jag ska ha mina shorts, skita i vädret och bara äga dansgolvet med mina primadonnor! Ingen idé att sitta och gnissla tänder över någonting jag inte kan styra över i alla fall.  Om inte någon av mina söta läsare känner väderguden förstås? Ni får 20 spänn om ni säger åt honom att fixa sol ikväll över Västerås? Tror iofs att vädret är det sista jag tänker på när jag får lite högre promille i blodet hehe...

Härlig Dag med Tjejerna

Eftermiddagen började med shopping med nyss hemkommen Faj.
Jag måste vara the master of the master när det gäller att rea-fynda!

Svarta shorts för 100:- (249:-)
Ljusa Jeans för 99:- (599:-)

Efter-reflektion 1: Det var Fia som hittade shortsen, alltså var det inte jag som var så mycket master. Fuck...
Efter-reflektion 2: De enda jeansen jag har köpt de två senaste åren är för 99:- / 49:- på Gina Tricots olika readagar. Är jag då en reafyndare eller en snåljåp??

Skitsamma, kul hade vi i alla fall.

Sedan anslöt Pettson och Faj fick lite presenter och vi käkade lite Gränden, precis som vanligt. Snackade lite skit, kollade vilka ifrån gamla skolan som är gravida, vilka som är ihop med vem och annat onödigt men ack så roligt vetande.

I morgon ska vi dra ihop ett mega gäng och festa järnet! Förfest med grill och chips innan vi drar ut till Sjökrogen, hoppas de kommer bli riktigt kul!


Tävling om Kunder

Igår framemot nio tiden på kvällen så var det ganska tomt på folk så jag och Calle inledde en tävlig. Den som fick flest kunder innan jag slutade en halvtimme senare vann. Tyvärr förlorade jag så hårt... Jag skyller på att han satt i kassan närmast godiset, och alla köper godis på kvällen så det var ju fusk. Ett tag trodde jag dock att jag hade vunnit när två sköna killar kom fram och handlade hos mig:

Sandy: Wohoo, jag är kunder, tjena grabbar, vi har tävling om vem som har flest kunder och nu får jag ju två!
Killarna: Haha, okej, hej hej!
Sandy: In you face Calle jag har två killar här nu!
Calle: Ha! Jag har fem stycken här borta!
Sandy: Fuck...
Killarna: Hahaha!

Spankbank?

Kollar just nu "Tio Orsaker Att Hata Dig".

Hörde de absolut skönaste ordet för dagen:

Spankbank = Runkfacket (Tjejer som man inte kan få, stoppar man i detta fack).

Jag skrattar fortfarande!

Faj is Home!

Min söta, underbara, roliga, gulliga, chokladtokiga, galna, sköna Sofia, alias Faj är hemma igen.
På fredag ska vi ut hela gänget och göra stan galet jävla säker vill jag lova!

Välkommen Hem!



image111

Vampyrerna Faj och Sandy

Keso - Here I Come!

Jag klarade de!

Jag har ätit Keso och jag överlevde!

Tog en med annans- och passionsfruktssmak. Den var dock lite för söt men ändå helt okej. Tänka sig!
Nu har jag dessutom satt i mig en tallrik med Hallon och Kesella. Sedan har jag ätit två frukter idag.

Vad hände? Undrar om någon har slagit ett hälsospö i huvudet på mig? Aja, jag klagar inte för vips, så kommer jag snart börjar knapra på mina chips och mina riskakor igen. Och lösgodis förstås. Mums!


En Kassörskas Betraktelser

De flesta som går och handlar kan man kategorisera in i olika grupper.
Här följer de vanligaste grupperna.

1. Moppekillarna. Unga killar som köper bara köper Cola och Chips som inte tar av sig moppehjälmen när de betalar. Dessa brukar dyka upp i butiken ca. 3 minuter innan stängning.

2. De unga killarna i 20-25 åldern. De köper allt som kommer ifrån Euroshopper i storpack, färdigmat i två olika smaker, ett ton cola och självklart mycket chips. Personliga favoriter är de som försöker få mitt telefonnummer på kvittot. Dessa är faktiskt den grupp som skänker mest pengar i välgörenhetsbössan.

3. Förälskade unga par. De köper alltid godis. Mycket godis. Killen blir alltid lika förvånad över priset men försöker galant dölja det för bruden. Om de har varit tillsammans tillräckligt länge går de över till naturgodis och ibland dipp och chips. Killarna betalar alltid och tjejerna håller i påsen och kramar killen.

4. Svensson Svensson. Medelålderspar som funkar likt en välsmord VOLVO. En packar upp, den andra packar ner. Den som packar upp betalar. Mannen frågar alltid kvinnan hur många kassar och kvinnan påpekar att brödet inte skall ligga i botten.

5. Singel-pappan. Köper bara färdigmat, men kompliterar det hela med en banan och en tidning till barnen. Betalar oftast med skrynkliga pengar som kommer direkt ifrån fickan.

6. Hälo-tjejen. Är i 20-30 års åldern och äcklig vältränad. Köper bara frukt, nötter, keso, vatten, minimjölk, mer keso, konstiga frukter och fullkornspasta. 

7. Gamlingarna. Kommer ofta i par där en alltid hör dåligt / inte kan prata / sitter i rullstol / har rullator. Köper ofta suspekta rotsaker som jag inte kan namnet på, vilket resulterar i en lång utläggning om att det var bättre förr för då kunde man namnet på dessa saker. De betar alltid med jämna femhundringar och tar åratal på sig att packa. Dock är de ofta snällast då de säger att jag är snabb och duktig. Vilket jag egentligen inte är, de är bara lite långsamma och då framstår jag som vinden.


Dagens Skönaste Kommentarer

En liten kille på ca. 5 år står borta vid tidningarna medens hans blyga, tysta mamma står och ska betala för en tidning i kassan. Tidningen är en korsordstidningen och sonen står och håller i en likadan tidningen och skriker:
- Mamma, är de här en sån där damtdning?!

(Mamman flyr min kassa högröd i ansiktet)


En kvinna ska köpa Per Gessles nya skiva, En Händig Man, men först så måste jag larma av den. Dock är det väldigt svårt att få av larmet. Damen böjer sig fram och säger förstående:
- Du kanske skulle behöva en händig man?

(Ja, jag skrattade så jag nästan ramlade av stolen) 


Hantverkare i Huset

Kravlade mig upp ur sängen i morse vid åtta tiden för att palla mig hem till mor och far. Jag ska nämligen vara duktig och rida innan jobbet idag. Mosade någon macka i munnen innan jag, fortfarande yrvaken, satte mig i bilen och körde de dryga två milen till dem.

När jag kommer fram står de dock en mysko bil där. Då slog det mig att, shit, de kommer ju hantverkare och fixar badrummet hela veckan. Hälsar lite försynt på dem innan jag grabbar tag i morgontidningen och flyr illa kvickt ut på verandan. Där sitter jag och läser alla artiklar om hur tant Agda har ramlat på cykeln, att lilla Pelle har kört crosstävling och att katten August är borta. Ni vet så där som de står i alla lokaltidningar. Allt för att få tiden att gå så jag slipper gå in till dem igen.

Nu har de åkt så nu kan jag äntligen sätta stereon på högsta volym, sjunga falskt, dansa runt i huset, prata högt för mig själv och andra mycket viktiga saker jag har för mig när ingen annan ser.

Nej, nu börjar de bli dags att åka till stallet om min galanta tidsplan för dagen ska hålla!


Min rädsla för Keso

Keso är bra.

Alla hälsomänniskor säger att det är bra, nyttigt och hela baletten. Och jag vill verkligen.
Jag vill verkligen tycka om Keso men jag vågar helt enkelt inte smaka!

Tror att jag har haft en chockupplevelse som liten som haft nått att göra med Keso. Tror att det kan vara konsistensen som skrämmer mig. Det där läskiga konen inuti. Kommer inte ens ihåg hur det smakar men jag misstänker att det verkligen är läskigt.

Dock har de ju kommit i massa coola smaker nu så jag tänkte prova idag. Pallade mig ner till ICA och smög fram till mejerihyllan. Tittade nervöst efter förpackningen och tror du att det finns nått? Nää, just det! Bara vanlig naturell smak och det vågar jag verkligen mig inte på! Ska försöka samla mod att försöka i morrn igen på jobbet.

Önska mig lycka till! 





Plus och Minus

Dagens Plus:

♥ Internet finnes.
♥ Jag har faktiskt städat.
♥ Jag har tränat idag.
    Okej, pyttelite, men i alla fall!


Dagens Minus:

- Mitt huvud säger: Aldrig mer vin...
- Att det är så tråkigt här ute själv.
- Hs semester är slut så nu kan vi bara träffas på helgerna igen.

Latmask

Den här veckan som kommer är sista veckan som jag måste jobba riktigt hårt, sen är det mycket lugnare de sista veckorna. Skönt! Den här veckan har jag ganska soft schema också eftersom jag bara jobbar eftermiddag-kväll. Dock lider jag av någon form av storhetsvansinne då jag tror att jag faktiskt ska hinna med att laga mat, träna och annat nyttigt innan jobbet. Dock vet vi ju alla hur det kommer att sluta eller hur?

Man ställer klockan runt nio, så att man känner att man inte sover bort hela dagen. Dock kommer jag i samma stund som jag vaknar, inse att det är lååångt kvar innan jag börjar jobba och vad gör man då? Jo man börjar i sitt stilla sinne att rannsaka saker som man kan skära bort, tex. laga mat. Sagt och gjort. Sen sitter man där likt förbannat på jobbet och undrar vart hela dagen har tagit vägen och varför man inte har lagat mat, tränat, ringt de där samtalen och allt de där andra man skulle ha behövt göra...

Men jag antar att man inte är mer än människa eller hur?  

Fjortis? Vaddå?

Mariebergsskolan, Karlstad

Det är sista lektionen för dagen, syslöjd, och fem tjejer ~14 sitter och tänker ut vad de ska göra.


Tjej 1: Asså är det sant att man har två hjärnor?
Tjej 2: Nej, man har två hjärnhalvor, höger och vänster du vet?
Tjej 1: Nej två olika hjärnos! Och en är smart och en är dum?
Tjej 2: HAHA va? Nej? Vadå? Vem har sagt det?
Tjej 1: Jo, men vadå? Är du dum eller? Min syrra sa det till mig igår!
Alla vid bordet börjar skratta utom Tjej 1.
Tjej 2: Vadå? Och du trodde på det?!
Tjej 1: Meh? Vadå jag kan inte hjälpa att du tänker med den smarta hjärnan och jag den dumma!


Internet is back

Äntligen!

Frans trollade lite igår och vips, nu har jag internet i min lilla stuga igen! Eller ja, trolla och trolla, han bytte internet kabeln ifrån den fasta datorn till min bärbara men men, det är bara småsaker, internet har jag i alla fall.
Vem vet, nu kanske jag till och med kommer försöka skaka liv i den här bloggen igen!


Grill och Chill

Japp, nu har jag piffat och trixat.
Hade totalt glömt bort hur mycket det är att pussla med när man ska bjuda hem kära vänner på kalas!
Okej, jag är väl kanske lite extrem o andra sidan men vad sjutton, jag vill ju att de ska bli kul!

Jag har..

...handlat mat för ungefär tusen personer, de kommer typ 10...
...klippt gräset (vuxenpoäng, hallå någon?!)
...vattnet blommorna (vuxenpoäng igen tack!)
...parkerat bilen snyggt så att alla frå plats! (stilpoäng kanske?)
...Skickat ut vägbeskrivnng, okej de var på Facebook men i alla fall...
...letat efter en form som jag kan göra efterätt i. Har ännu inte hittat den. Nästa steg: Panik-leta!

Detta gör att jag i mogon kan piffa mig själv i lugn och ro och sedan bara äta, dricka och njuta!

Pedant? Jag?! Nää inte alls...


Plus och Minus

Dagens Plus:

♥ Jag fick god mat hemma hos mammsen och pappsen.
♥ Jag har hittat den ultimata sommarskivan: Absolute Charter 2007.
♥ Jag fick ansvar att fixa toppformen på Rainbow i två veckor inför SM i Fälttävlan!
Fia kommer hem om 7 dagar!
Ida är hemma!
♥ Jag har tränat.


Dagens Minus:

- Jag har inget internet i Kvicksund.
- H är på Öland.
- Konstaterandet att jag har usel kondis.
- Jag jobbar i morgon.
- Att inte solen tittat fram så att man kan få en liten tillstymmelse till bränna.
- Det blåser hurikan ute (OBS! Svenskt uttal är viktigt!)

Löpning är djävulens påfund

Var hurtig och begav mig ut på en löparrunda på ca. 4km idag.

Men löpning är verkligen det tråkigaste som finns i hela världen!

1. Man blir trött efter ca. två minuter.
2. Man får ont i både knän och fötter inom en snar framtid.
3. Risken att man vrickar fötterna är övervägande.
4. Jag börjar ganska fort hallucinera om att jag är hemma, trots att jag har ett x antal kilometer kvar...

Men tro det eller ej, man ser snabbt resultat och man är ju faktiskt sjukt nöjd när man är klar och man kan slänga ur sig kommentarer om att man minsann har varit ute och sprungit idag, de du!


Ida är hemma

Äntligen!

Som har jag trånat. Som jag har längtat. Som jag har räknat dagarna...

Äntligen är min söta, underbara, sjuka, roliga, galna, tokiga Ida hemma igen!
Äntligen har jag någon att fula mig på dansgolvet med igen.
Äntligen någon ehmma igen som bara kan älska Markoolio som jag kan. 
Äntligen äntligen!

image109

Jag lever

Jodå kära läsare, det är lugnt, jag lever faktiskt tro det eller ej!

Jag har numera förflyttat mig ut till min tillfälliga boning ute i Kvicksund där jag är husvakt åt mamma och pappas kompisar. Deras internet har däremot strejkat, i ren protest mot den svenska sommaren tror jag, alltså kan jag inte uppdatera allt för ofta för tillfälligt.

Annars har jag mest bara jobbat. Jobbat och ehh... jobbat! Jobbar dock bara i morgon sen är jag ledig resten av veckan, skönt vill jag lova! På lördag kommer jag ha en liten middag hemma där vi ska grilla och fylla med på alkohol i alkoholomloppet. Kommer nog bli riktigt trevligt I hope!

Lägesrapport

Idag är det min sista dag på ett tag hemma hos H för på fredag flyttar jag ute i Kvicksund i tre veckor. Ska nämligen vara husvakt åt några kompisar till mamma och pappa och vakta deras katt. Innan dess ska jag vakta brorsan tors-fre och packa. Fast han få klart får han palla sin fina häck ut dit då och då.


Och så ska jag ju självkart jobbar. Jobbar ons, fre, lör, sön, mån, tis. Urk. Kommer att bli tufft men men, man får tänka på pengarna antar jag. Efter det så jobbar jag ju bara torsdag resten av den veckan så det är ganska najs.

 

Styrketräning på ½ kvadrat

½ kvadrat är väl ungefär vad finns kvar i Hs lägenhet när man ställt dit alla möbler. Där körde jag styrketräning igår medens han var ute och sprang och tro det eller ej med det funkade faktiskt!

Körde ganska mycket mage eftersom det inte tar så stor plats.
Sedan vart det bland annat den kissande hunden, utfall genom hela lägenheten och knäböj där jag fick plats.
Var så trött i låren att jag bara skakade efteråt. Ganska skön känsla faktiskt!

Höll på i 45 min och under tiden tittade jag på Allsång och sjöng med för full hals. Tur att ingen såg mig! Men kul var det i alla fall och jävlar vad jag tog i när det var Makaroni med Lasse Holm hehe, lite utav en Bosölåt.

 

Idag startade jag med 40 minuter Power Walk i solen. Kändes bra kan lova!


Brorsan fantiserar om tanter

Hade en heldag med mamma och brorsan igår på stan.
Vi letade skor till brorsan, käkade finmiddag på restaurang och hade de allmänt väldigt trevligt. Fattig som man är innan första lönen kommer säger man ju inte nej till de eller hur?!

Pontus fällde skönaste kommentaren när vi var inne på Lindex. Han fyller 13år och har väl precis börjat tänka på tjejer på ett lite annorlunda sätt. Vi går inne på Lindex och råkar gå förbi en kraftig tant som kollade på strumpbyxor.

Pontus: Ohh, fan syrran nu fick jag bilder i huvudet och det är inte trevligt!!!

Jag skrattade så jag höll på att ramla ner för trappan i affären, mamma suckade mest.


Bilder ifrån helgen

Självklart är jag är så svag människa så jag kunde inte stå emot allt tjat så det vart fest för min del i lördags också. Att man aldrig lär sig? Hur som haver, här kommer lite bilder ifrån helgen.

image101

Hann med lite lööv med H

image102

Kusin Erik, Johanna, Edvin, Susanna, Pettson och lilla jag på Sjökrogen

image103

Jag var hungrig okej...

image104

Förfest hemma hos Edvin på lördagen, här sitter jag med Susanna och Edvin.
Edvin ser väl gaanska nöjd ut, eller?

image105

Jag ser ut som en dvärg och H som någon form av jätte!

image106

På väg ner till Power Meet och samtliga ser väl ganska...hum...dragna ut?!

image107

H tar kort på oss genom...ehh... djungeln?

image108

Jag och grabbarna utanför Sjökrogen




Bakfyllesmart

Jag är lite mysko.

När jag blir lite sur så mår jag alltid bäst om jag får göra nått, typ städa eller vad som helst. Sagt och gjort så satte jag igång och städade upp efter festen igår. Diskade, dammsög och pantade burkar. Jag är inte så dum jag för nu tjänade jag ju faktiskt en slant på att städa, mohaha!

Dock är H en smula förvirrad så risken finns att han inte kommer att märka den totala makeovern som har skett, men vad sjutton han är ju kille så vad ska man förvänta sig av sötisen?!

Nu sitter jag i alla fall här i den nystädade lägenheten, 41kronor rikare och väntar på att H med kusin ska komma hem så att vi kan gå och käka Pizza, jag är hungrig som ett djur!


De andra ska ut ikväll igen men jag känner mig verkligen inte laddad. Sitter och försöker hitta någon gullunge som vill hänga med mig istället men det går trögt tyvärr. Snyft.

Jag vet att jag är full när jag...

...jag går in på Sjökrogen, ser mamma och tänker, shit uppför dig nu, och fem sekunder senare hänger runt halsen på mammsen som jag aldrig annars kramar. Smart. Verkligen. Hur tänkte jag där?

...jag blir sådär övertrög och korkad som igår till exempel:

Madde: Mitt x är med hit ikväll!
Jag: Jaha, vart är han då???
Madde: Öhh? Han som står brevid mig...

...när jag langar fram VISA kortet till vakten istället för mitt leg. Som tur var han snäll och flinade bara och väntade tålmodigt medens jag grävade efter mitt körkort.

Rapport ifrån Power Meet

Igår var det fest som gällde.

Vi träffades ett gäng hemma hos H och förfestade först innan vi drog ner på stan. Där kollade vi lite bilar, Edvin och Susanna åkte lite karusell, vi kissade i buskarna, träffade gamla kompisar och kollade på några bilar till innan vi gick till Sjökrogen. Väl där inne träffade jag Mamma, morbror + tjej och grannen + tjej. Kul. Verkligen kul när man är full som en kastrull...

Väl inne ägde vi den lilla scenen i hörnet. Vi rockade och skrek oss hesa till Sommartider, Cara Mia, Sexy Back och andra godingar. Oslagbart. Träffade även min söta Madde där inne, mycket trevligt!

Efter att ha dansat i fyra timmar non stop mer eller mindre och efter att en efter en hade lämnat oss var vi ett tappert gäng bestående av Edvin + girls kvar. Alltså jag, Johanna och Susanna! Vi drog så klart sedan vidare till Donken och självklart käkade jag mina obligatoriska två cheeseburgare. Mums!

Sedan begav vi oss hemåt och sussade sött som små grisar hela natten lång.

Kvällens sämsta raggningsreplik:
"Hej, vart ska ni? Det här är min kusin förresten (hälsa då på henne!)"

Grattis Pettson!

Tänkte bara passa på att gratta min coola underbara kompis Anna Petterson
för hon klarade nämligen sitt körkort idag!

Grattis Pettson!



Partytime i morgon

Det börjar dra ihop sig.

I morgon ska vi festa järnet då Power Meet kommer och invaderar stan. Ska bli hur kul som helst! Det blir nog jag, H, Hs kusin Erik, Pettson. Challe +kompis, Johanna +Kompis, Edvin och Jocke. Jag lovar, i sann Bosöanda ska jag självfallet låta alkoholen flöda och festa som aldrig förr!

Jobbar 11:00-17:00 och sen är det bara hem till H, duscha och piffa sig lite innan vi drar igår. Blir nog till att hänga nere på Löga och kolla på bilar lite först innan vi drar vidare ner till Sjökrogen där vi ska äga dansgolvet.

Volleybollsommar?

Införskaffade i en Volleyboll i går. Hur kul som helst!
Körde ett tag med brorsan igår och så körde jag och pappa lite tuffare idag.
Riktigt kul träning faktiskt utan att helt ta kål på en.

Efter en halvtimme så vart de en halvtimme med arm- och ryggstyrka. Mör i armarna nu vill jag lova....

Har i alla fall hunnit med att träna fyra gånger den här veckan vilket känns bra med tanke på att helgen kommer att innehålla en del...hum...lite sämre saker. Eller vad sägs om alkohol och lite fyllekäk? Hehe, men vad sjutton man är ju inte mer än människa eller hur?!

Pimps

Apotek, Spanien


Mamma ~50, med son ~18 och dotter ~15, står vid disken och ska fråga apotekaren om de har någon kräm mot finnar.


Mamman: Hi, excuse me, do you have something against pimps?
Apotekaren: Er, what?
Sonen och dottern blir röda i ansiktet.
Dottern: Mamma? Det heter pimples!


En tanke till vännerna i Småland

Vill bara skicka en tanke till Mia, Malin, Tian och Danne som befinner sig nere i Småland.

Snälla regna inte bort!

Håll er borta ifrån källare, stora vattenpölar och allt annat som är blött och farligt.
 Vill gärna ha tillbaka er hela fina till hösten, så de så!


Sommarträning

Måndag

Intervallträning med cykel och styrkeövningar. Busenkelt för det tar inte så mycket tid, men ack så effektivt!

Tisdag

Utmanade brorsan i tennis som uppvärmning. Hur kul som helst. Synd bara att vi ungefär var hur dåliga som helst. Tur att ingen såg oss. Det var dock lysande träning om man joggade och hämta alla bollar som vi sköt i väg. Fast det orkade ju inte vi... Men de hade kunnat vara bra träning!

Sedan körde vi ben och magstyrka. Gissa om vi har träningsvärk idag eller?! Urk.

Onsdag

Idag kör vi överkropp istället. I våra små ärthjärnor betyder alltså de med andra ord rygg, axlar och armar.


Plöjer böcker

Det är skönt.

Kliver upp vid tio, ligger och läser i ca 30 minuter (tills jag hör att mamma är klar med frullen, strategiskt och noga uträknat!) Sedan läser man morgontidningen på varandan. Går sedan in och hämtar favoritboken och sedan sätter man sig helt enkelt och plöjer. Man kan välja att iförd bikini utföra denna ritual ute i solen, eller mer påklädd på verandan beroende på väder och vind. 

Jag är nöjd.

Sommar för mig

För mig är det svensk sommar när... 

...jag sitter bänkad framför tv:n 20:00 varje tisdag och sjunger med för fulla muggar i samtliga låter i Allsång På Skansen.

...
14000 raggarbilar och Power Meet intar Västerås och jag plötsligt blir raggare för en helg. Hela stan kokar över av raggare, öl, avgaser, fest, fylla och skratt.

...jag kliar mig till sömns varje natt och svär över alla myggor.

...när jag inte kan sova för att det är för varmt.

...när man konstans är grön under fötterna för att man mest går barfota.

...när man utmanar / blir utmanad av någon familjemedlem i någon utomhusaktivitet.

...jag får äta grillat. Spelar ingen roll egentligen vad de är, bara det är ätbart och går att grilla. 

...jag kan vara ute och rida vid tio tiden på kvällen när det börjar bli svalt och allt mest är orange och stilla.

...jag äter kräm till frukost på verandan och läser lokaltidningen.

...jag får äta rabarberpaj. I mängder! 

...jag kan gå ut på korgen utan att ta med mig en jacka.

...bikinin hör till vardagsoutfiten. 

...jag, på något mystiskt sätt förvandlas till en bokmal. 




Vad är sommar för dig?


Five sekunds with Backyard Babies

I fredags hade H fest med några vänner. Jag slutade jobba vid halv elva så jag kastade mig hem på cykeln och trampade för allt vad jag var värd. Dock kom jag på halvvägs att, shit, nu kommer jag bli svettig! Och mycket riktigt, men då var det ju liksom redan för sent så jag trampade vidare i raskt rakt.

Väl framme hos H bytte jag o illa kvickt efter kommentarer ifrån både Frans och Jocke om att jag luktade. Vilka gentlemän! Hur som haver så, fråga mig inte hur, lyckades jag häva i mig massa cider & öl på en timme innan vi begav oss ut för att göra Västeråsnattliv osäkert.

Vi traskade ner till Sjökrogen men eftersom kön var så galet lång så sprang jag och Johanna iväg för att lätta på blåsan i buskarna. Och där stod dem. På scen på andra sidan vattnet, Backyard Babies! De spelade på Mälarrocken men jag hade inte hunnit skaffa biljetter. I fem sekunder var jag i trans och sjöng för allt vad jag var värld, innan Johanna tog mig i armen och mumlade någonting om att killarna redan säkert var inne.

Men de var dom så klart inte.
Det var alldeles för många i denna stad och också ville till Sjökrogen så vi fick snällt lufsa därifrån och istället styra kosen mot Donken. Efter en halvtimme där så somnade vi sött hemma i H:s lilla lya. Jag och Johanna i soffan, H på golvet och Frans i tältsäng. Vilken kväll.


Hjälp mig med ny Mp3

Behöver eran experthjälp.

Nu när min kära Mp3 har gett upp så behöver jag tips på vad jag ska köpa istället.
Vad har ni? Funkar den bra? Vilka funkar inte bra?

Har ju haft en våt dröm om att äga en Ipod.
Men jag har endå mina tvivel...

1. Den har ingen radio.
2. Den går inte på batteri = Jag kan inte bara byta om den dör.
3. Den är fan dyr!
4. Jag vet inte vad jag vill ha för coolt skrivet på baksidan?

Ledig för en stund

Underbart!

Idag låg jag och H nere på Löga och glassade ett par timmar. Dock fick vi ganska långtråkigt efter en stund. Varken han eller jag är någon långsolare. Detta visar han igenom att konstant försöka knyta upp alla knutar på min bikini. Jag kontrar med att kasta vatten oftast. Moahahaha!

Jobbar bara fredag den här veckan. Är verkligen hur skönt som helst. Packade mig ifrån H idag och begav mig hem till casa de la Wiklund. Dock var lyckan kortvarig. Inom loppet av 23 minuter hade två medlemmar i min familj spytt. Kul. Kul familj. Verkligen...