Nu drar vi till Idre!

Nu har jag packat väskan, laddat Ipoden, inhandlat alkohol, dragit på mig mjukiskläderna, plockat fram filten och kudden. Kort sagt, jag är laddad för att stiga på en buss 23:00 som exakt åtta timmar senare kommer att stanna i Idre! Weeihooo!

Nästa gång vi hörs här kommer jag antingen...

...att vara ett skidproffs. Kommer inte att hinna blogga så mycket eftersom jag mest är ute och tävlar hela tiden. Jag har dessutom skaffat mig helt sjukt snygga benmuskler. På fem dagar.

...eller så har jag blåsor, skoskav, ont i rumpan och lovat mig själv att aldrig mer någonsin stå på ett par skidor så länge jag lever.


Fortsättning följer... 

____________________________________________________________________


Dagar kvar tills Sambon kommer hem: 8


Packångest

Gaah!
Vad gör jag här?! Här har jag inte tid att hänga, har ju så mycket att göra!

1. Packa. Allt. Har inte ens börjat. Ångest.
2. Systembolaget. Man kunde tydligen lägga en beställning på lokala Konsum i Idre om man ville så kom alkoholen några dagar senare. Litar dock inte på Norrlandsexpressen så jag tar med mig eget.
3. Piffa mig lite. Om man inte kan åka skidor kan man ju i alla fall försöka se snygg ut!

Farsta nästa

Nu har jag inte tid att sitta här och hänga för jag ska åka och träffa min underbara söta Sandra (visst har hon ett fint namn?!). Vi ska snacka om onödiga saker typ hästar, killar och skvallra i allmänt, ni vet som tjejer brukar göra? Självklart ska detta göras i samband med Let's Dance och under intag av onyttigheter!

Idre är nära

Helg helg helg!
Gud vad skönt.

Inte blir det värre av att i morgon så drar (nästan) hela skolan till Idre för att åka skidor, festa och ha snöbollskrig i fem härliga dagar. Det enda som känns lite tungt är väl att vi kommer åka buss upp dit 22:00 på lördag kväll, vilket betyder att vi knappast kommer att få mycket sömn under natten. Hur ska jag, Trötter själv som måste sova minst åtta timmar klara av att stå på skidor hela söndagen sen? Snacka om klenis...

Jag har i alla fall avancerat ifrån ljusljusgrön nybörjargrupp som jag var i förra året, till en lite mer proffsig blå grupp. Jag är nöjd. Inte blir det sämre av att det är jag, Anna, Martin och Mackan. Kommer att bli grymt kul vill jag lova.

Vi kommer att bo i små söta stugor och jag kommer att bo med  Mia, Elin, Annika och Johanna. Behöver jag ens skriva att det kommer bli den bästaste stugan? Nej det visste ni ju redan, dumma mig!


Nedräkning

Dagar kvar tills vi åker till Fjällen: 2
Dagar kvar tills sambon kommer hem: 10

Nu är det inte långt kvar nu hörni!

Dagens Höjdare

Riktiga män som Kim Andersson, spelar för sitt land fast blodet rinner ifrån örat.
Mmmm, manligt...




Sandys gåtor

Det är så svårt att komma på någonting sammanhängande när tankarna svämmar iväg på helt olika håll. Några axplock...

1. Varför låter det som att jag har vatten i örat, jag har inte badat. Kan vax skvalpa?
2. Jag satt här för mig själv och skrek under handbollen. Högt. Undrar om någon hörde mig?
3. Jag borde duscha. Varför är det så jobbigt och omständigt?
4. Kan man vara kär i en plånbok? Köpte den finaste igår nämligen! (Ja, jag är tät för tillfälligt!)
5. Varför blir man alltid så jävla kär och jobbig när personen i fråga inte ens befinner sig i samma land?! Så onödigt på något sätt.
6. Jag har ätit i matsalen tre torsdagar i rad. Det är fler gånger än på hela förra året. Vad sjutton hände där?!
7. Jag lyssnar på Brittan - Gimme more (remix). Ofta. Jag som hatar Brittan!

Så många gåtor att lösa, så lite tid.


Titta i kudden

Nej nu ska jag gå och sova så att jag kanske kanske kan bli frisk någon gång.
Ni kan ju roa er med att kommentera lite här så länge, de har ni allt varit lite snåla med den senaste tiden tycker både jag och Admin. Nygårdh :)

G O D  N A T T !


zzzzzz...

Dagens Höjdare

Sambon är bortrest i två veckor men han har ju fortfarande en hel del kläder här. Detta betyder att jag numera har två garderober att välja kläder ifrån, moahaha!

Har svårt att bestämma mig för om det blir den (alldelens för) stora munktröjan, kostymen, liten tight t-shirt, bosöbyxor eller baggyjeans i herrmodell. Så många val. Så svårt att välja...


Girlsnight. Fast dag.

I morgon kommer min söta Faj hit!
 
Hon är mitt offer i ett skolarbete vi har där vi ska sätta ihop en träningsplanering åt någon. I morgon ska vi göra lite tester på henne för att se hur hon ligger till och vad hon behöver förbättra.

Med andra ord blir det först blod, svett och tårar nere i hallen. Sedan blir det lite girltalk och girltv i form av Ugly Betty och I Huvudet på Gynning. Mycket mycket trevligt nu när sambon är bortrest och allt, det gäller att passa på eller hur?!

Toffelkärlek

Sambon tog med sig sina lurviga tjurar till mystofflor ifrån Uppsala i helgen. Jag ställde dem lite fint bredvid mina duntofflor och det tog inte lång tid innan ljuv musik uppstod.


Numera jökar Doris och Ralf för fulla muggar på köksbordet! Heja. Doris och Ralf är alltså två högertofflor. Ytterst ovanligt men när det väl händer, då jäklar är det allvar. Grattis! Hoppas att Hulda och Enock hittar varandra sin som tid också. Håller er självklart uppdaterade kära läsare.


Internet är för enkelt




Det är sånt här som händer när man sitter hemma och tycker synd om sig själv.
På Facebook så hade de en reklam att man kunde få kläderna och tre nummer av Glamour för 59:- Uttråkad som jag är så klickade jag och vips så hade jag beställt hela baletten.
Jag som inte ens läser Glamour eller gillar rosa!! Vad sjutton hände här?!
De här med internet är för enkelt....

Längtan

Dagar kvar tills vi åker till Fjällen: 5
Dagar kvar tills sambon kommer hem: 13



suck...

Jag borde men jag gjorde

Jag borde....
...äta mat. Istället tog jag en Alvedon.
...läsa min fördjupningsbok. Istället kollade jag på film.
...duscha. Istället snöt jag mig och kröp djupare ner under täcket.
...jobba med min träningsplanering. Istället körde jag sms-terror till nära och kära.
...handla toapapper. Istället pillar jag mig i naveln och hoppas jag inte behöver gå på toa.

Varför kan jag aldrig få arslet ur vagnen och göra någonting vettigt?!


Långtråkigt

Att man aldrig lär sig.

Det är lika långtråkigt varje gång att vara sjuk. Alla andra är i skolan, själv sitter man hemma med fördragna persienner, mjukiskläder, fettigt hår, stökig lägenhet som luktar skunk och en "att göra"-lista som är alldelens för lång. Jag hade ju inte alls planerat in att bli sjuk nu! Morr.

Sicken tur att man i alla fall fick en hel bunt med nya filmer i julklapp som jag ännu inte hunnit titta på. Antar att det inte är någon idé att stressa upp sig, kan ju i alla fall inte göra så mycket nu, bara käka lite frukt och hoppas att gud snart har straffat mig klart. Mycket snart.


Tillfälligt sambolös

Det är ju typsikt. Lagom till att man börjat vänja sig vid sambolivet så ska han åka iväg! Han ska åka till Danmark och jobba i Köpenhamn i tre veckor, lyxjävel... Har aldrig varit ifrån honom längre än en vecka (nördigt jag veeet) så det här kommer att bli väldigt intressant. Kommer jag komma ihåg hur han ser ut? Kommer jag glömma vad han heter? Kommer jag förväxla honom med någon annan när han kommer hem?

Känns ju dessutom ännu värre när de sista han kommer att se av mig är en snorig svettig febrig jävel med way to rufsigt hår i mjukiskläder. Han säger att han gillar mig oavsett vad men de är ju bara sånt man säger....


Pizzasynd

Gårdagen vart inte allt för dum trots allt, syndade med Mia, Tobbe, Angelica och Micke genom att köpa mumsig, fet och härlig pizza. Mums! Jag slog till och med på stort och drack Cola till, tänka sig va, vem hade kunnat tro det?! Plötsligt händer det, eller hur var det nu?


Lämnad hemma

To late. Bye bye. Finito.

Nu har bilen med siktet inställt på fest, skoj och Uppsala avgått och här sitter jag som en annan sjukling för jag fick inte följa med! Eller fick och fick. Kan knappt stå upp och prata med människor utan att jag får svettattacker och måste gå och helt otippat, snyta mig. Suck. Sambon tyckte allt jag behövde vila mig. Även fast jag desperat försökte hävda att jag inte alls var så sjuk. Han verkade dock inte höra vad jag sa...

Så nu sitter jag alltså här som en ensam gammal nucka och snurvlar för mig själv. Ska nog fira med hemkörning av pizza ikväll, någon som är på?


Friskheten själv. Eller?

Huvudet dunkar. Halsen slemmar. Snoret rinner. Håret står på enda. Några få timmars nattsömn.

Visst blir man laddad att åka iväg på middag? Jag som vill så gärna. Inte ens kuckelimuckmedicinen i sann Karlsson på taket-anda hjälpte igår och då kan man ju fråga sig vad som egentligen hjälper?!


Snytit ut närminnet

Har sedan igår eftermiddag gjort slut på en hel toarulle. Nej jag har inte varit dålig i magen, bara snytit mig till världens ände. Har känt mig en smula förvirrad de senaste timmarna och glömmer saker. Funderar på om jag har snyttit ut närminnet? Så mycket som jag har fräst i de där pappret så vore det konstigt om INTE några hjärnsubstanser åkt med ut...


Där stoleken inte har någon betydelse

Lilla prinsens korv är bästa ståndet i stan

Föräldrarnas värsta samtal

Centralstationen, Göteborg.

En ung mamma och hennes dotter ~4 står och väntar på Alingsåspendeln.
Dotter: Mamma, vad är sex?
Mamma: Det är en siffra.
Dotter: Nej men inte så.
Mamma: Men hur menar du då?
Dotter: Men åååh, hur gör man sex?
Mamman börjar bli lite orolig nu.
Mamma: Sex är en siffra!
Dotter: Men mamma! Du fattar inte. Inte sån sex. Fem är ju såhär (hon håller upp ena handen med fingrarna spretandes). Hur gör man sex då?
Mamman andas ut och förklarar att man använder ett finger från andra handen också.


Tveksam till den vinsten

Sigtuna Sportbar

Fyra tjejer ~18 dricker vin och är högljudda. De tittar mot TV:n där Idrottsgalan visas, och Zlatan går upp på scenen för att ta emot sitt pris.
Tjej 1: Vad är det här för något egentligen?
Tjej 2 (efter en stunds seriöst funderande): ...Nobelpriset?


Alla killars mardröm!

Buss, Piteå

Två killar ~17 sitter på bussen mot centrum.
Kille 1: Jag drömde världens mardröm inatt!
Kille 2 (flinande): Vadå... Drömde du att hunden attackerade dig igen?
Kille 1: Nej, jag drömde att någon bröt sig in i huset och tog bort alla mina Natascha Peyre-bilder från datorn!
Kille 2 (allvarligt): Åh fan!


Klackträning

Har fördraget i hela lägenheten just nu.
Inte så mycket för att jag är sjuk och tycker synd om mig själv, det är ju liksom som inte så mycket att se. Nej nej, för här inne försiggår en febril klackträning! Jag har väl aldrig ägt ett par skor med klack för jag har alltid känt mig så lång när jag har haft dem. Men nu har jag i alla fall tagit mig i kragen och köpt ett par svarta klassiska pumps. Nu gäller det bara att lära sig att gå i dem! Likt en annan Bambi vinglar jag runt här inne i lilla 1:an. Går till dörren, går till fönstret.

Sträck på ryggen och ta ut  steget! Skriker en liten röst inom mig som jag kallar klacktränaren. 
Tränaren är sträng men rättvis.
 
Om jag nu ska försöka bli frisk så måste jag ju kunna gå i klackarna om jag väl kommer till middagen. Tror iofs att det här mest kommer sluta i blåsor och ömmande fötter men håll tummarna för mig i alla fall!






Fast mina har naturligtvis liiite lägre klack.
Jag vill ju inte slå ihjäl mig...

Zlatan var dålig i sängen

I natt hade jag en mycket intressant dröm. Jag kom inte ihåg den när jag vaknade men efter hand så har jag kommit på mer och mer under dagen.

Det hela började med att Zlatan kom och handlade i min kassa på ICA. Lyckades på något sätt vara trevlig mot honom så det hela slutade med att han och jag tumlade runt inne på lagret (!). Dock jag meddela mina kära damer att han varken var bra eller särskilt välutrustad. Han var mest klängig och pratade om sin flickvän hela tiden.

Tror jag ska ge sambon en extra kram ikväll och tacka för att jag har honom inte Zlatan bredvid mig...


Ännu en helg åt pipan...

Ohh, typsikt! Nu ser det ut som att ännu en helg kommer att gå åt pipan...

Sitter här framför datorn med en näsa rödare än Rudolfs. Snyter ut ungefär fem kilo snor i timmen och halsen en tjock, svullen och härlig så att prata kan jag bara drömma om. Väser mest likt Sir Väs istället. Härligt va?!

Vill verkligen bli frisk tills i morgon för då ska jag och sambon på middag med alla hans kompisar. Jag som har köpt skor med klack och allt! såg ju nästan till och med framemot att pressa ner mig i den lilla svarta och min fina guld-bolero. Snyft.

Sedan på söndag ska jag och han vara med och debattera om Ridsportens Framtid. Såg det som en chans att visa framfötterna. Känner mig nu en smula osäker för helt ärligt, vem orkar lyssna på någon som väser, nyser på varannan stavelse, han snor i hela ansiktet?

Nej, dags att ta tag i detta. Några förslag på hälsokurer?
Funderar ju nu på frukt- och grönt kuren vilken inkluderar TV:n, mycket vatten, ett päron och en hel del Alvedon.


Kvinnor och män

Kvinnors svenska i kontaktannonser
1. i 40-årsåldern = fyller 50 i år
2. äventyrlig = har legat med alla
3. vältränad = saknar bröst
4. medelmåttigt utseende = ful som stryk
5. vacker = patologisk lögnare
6. ständigt leende = går på droger
7. emotionellt säker = går på medicinering
8. feminist = fet
9. fri själ = knarkare
10. rolig = irriterande
11. new age = kroppshår på fel ställe
12. öppet sinne = desperat
13. utåtagerande = pinsamt högljudd
14. passionerad = sjaskigt fyllo
15. professionell = bitch
16. mullig = fet
17. något överviktigt = sjuklig fetma


Kvinnors svenska i vardagen
1. Ja = Nej
2. Nej = Ja
3. Kanske = Nej
4. Vi behöver = Jag vill ha
5. Jag är ledsen, men... = Du kommer att få ångra det här
6. Vi behöver prata.... = Nu har du ställt till det...
7. OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga
8. Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot.
9. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?


Mäns svenska i vardagen
1. Jag är hungrig = Jag är hungrig
2. Jag är sömnig = Jag är sömnig
3. Snygg klänning = Snygg urringning
4. Jag älskar dig = Jag vill ligga nu
5. Jag har tråkigt = Vill du ligga med mig?
6. Ska vi dansa? = Vill du ligga med mig?
7. Kan jag ringa dig nån gång? = Vill du ligga med mig?
8. Ska vi gå på bio? = Vill du ligga med mig?
9. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du ligga med mig?
10. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög


De fem hemligheterna för en kvinna att få ett förhållande att fungera:.
1. Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hushållet, som lagar mat, städar och som har ett bra jobb.
2. Det är viktigt att hitta en man som kan få dig att skratta.
3. Det är viktigt att hitta en man du kan lita på, och som inte ljuger.
4. Det är viktigt att hitta en man som är bra i sängen och som älskar att ha sex med dig.
5. Det är viktigt att dessa fyra män inte känner varandra.


Credd till Gustav. Igen.

Vad har du i väskan?

Bert har gått till butiken för att handla. Där hittar han kattmat till specialpris. Han tar ett dussin burkar med kattmat och går till kassan.
Butiksföreståndaren blir misstänksam. Han tror inte att Bert har någon katt utan tänker ge kattmaten till sina barn. Så han ber Bert visa att han har en katt inan han får köpa kattmat.
Bert går hem och återvänder efter en stund med en katt och får då köpa kattmaten.
Nästa vecka har butiken hundmat till specialpris. Bert tar ett dussin burkar med hundmat och går till kassan.
Butiksföreståndaren blir misstänksam igen. Han tror inte att Bert har någon hund utan tänker ge hundmaten till sina barn. Så han ber Bert visa att han har en hund inan han får köpa hundmat.
Bert går hem och återvänder efter en stund med en hund och får då köpa hundmaten.
Når Bert nästa vecka kommer till butiken för att handla har han en bag med sig. Han ber föreståndaren stoppa ned sin hand i bagen.
Föreståndaren stoppar ned hand och rycker genast upp den och skriker:
- Det är ju inget annat än bajs i bagen!!
Och Bert svarar lugnt:
- Ja, och nu vill jag köpa toalettpapper

Creed till Gustav

39 idiotiska saker du kan göra när du har tråkigt...


1.Tryck upp 30 marshmallows i näsan och försök nysa ut dom.
2.Betala din VISA-räkning med ditt American Express-kort.
3.Poppa popcorn utan att lägga på locket.
3.När någon önskar dig en trevlig helg, förklara att du har andra planer.
4.Ta reda på hur en groda i en mixer egentligen ser ut.
5.Gör en lista med saker du redan gjort.
6.Dansa naken framför dina husdjur.
7.Sätt på dina kläder bak och fram och gå till jobbet som om inget hade hänt.
8.Hämnas på de lokala skattemyndigheterna genom att fylla i din självdeklaration med romerska siffror.
9.Tatuera in texten "lunchstängt" i pannan på dig själv.
10.Tejpa fast bilder av din chef på vattenmeloner och släpp dem från höga byggnader.
11.Bläddra i Illustrerad Vetenskap och rita kläder på alla bilder av naturfolk.
12.Gå och handla kläder, svetta ner dem och lämna tillbaka dem nästa dag.
13.Betala din elräkning med 50-öringar.
14.Backa till jobbet.
15.Slappna av genom att tänka på ditt favoritavsnitt av Björnes Magasin under ledningsgruppsmötet.
16.Sitt naken på ett hårdkokt ägg.
17.Sätt tungan på kalla ytor av metall.
18.Putsa din bil med öronvax.
19.Läs ERROR upp och ner och leta efter hemliga, dolda meddelanden.
20.Sätt igång ett rykte och se hur mycket som är överdrivet när du får höra det av någon annan.
21.Fakturera Landstinget för tiden du får sitta i väntrummet.
22.Fläta dina näshår.
23.Skriv en novell med alfapet-bokstäver.
24.Ligg ner och ät selleri och använd din navel som saltkar.
25.Håll två gafflar framför ögonen när du pratar med folk och låtsas att alla sitter i fängelse.
26.Hitta på ett eget språk och fråga främlingar om vägen till olika platser.
27.Förverkliga dina mardrömmar.
28.Planera någon annans liv.
29.Testa hur fort man kan köra förbi en poliskontroll.
30.Ät het gröt fort.
31.Fejka orgasm när du har sex med dig själv.
32.Andas i dig popcorn istället för att tugga och svälja.
33.Vänta med att julpynta tills 30 minuter innan du får besök.
34.Låt en psykolog tolka dina drömmar.
35.Skriv en lista på allt dumt du gjort.
36.Låtsas att din lön räcker även efter julafton.
37.Tipsa "Palmegruppen" om ledtrådar som leder till dig själv.
38.Ring efterlyst och säg att mannen på bilden liknar din nyinflyttade granne.
39.Byt lägenhet med din granne


Creed till Gustav

Akta er för kvinnor

CIA söker folk
CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.
Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."
"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.
Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

Sensmoral: Jävlas inte med oss!

Hårmisslyckande och tröstshopping

Håret vart ett stort misslyckande. Med hack lite här och var i håret ser det ut som att jag har släppt loss 13åriga brorsan med saxen. Snubben som klippte mig undrade om jag inte kunde tänka mig att bli hans hårmodell. Tack men nej tack!

Dränkte mina sorger i shopping istället. Lyckades slita åt mig...
...svarta pumps
...guld bolero
...svarta jeans
...strumpbyxor
...vita benvärmare

innan affärerna sa att nu får det vara nog och stängde för dagen. Jag är riktigt nöjd faktiskt. Dessutom när jag fick allt för lite över 600:-. Sweet! Nu ska jag gå och duscha i hopp om att håret ser bättre ut när det inte är cpfönat och mongopuffat. Önska mig lycka till!

Luggtime

I morgon ska jag och Malin bege oss till frisören.
Vi ska, precis som på film, sitta i varsin frisörstol och skvallra, skratta och flamsa. Har alltid velat göra det för de ser så kul ut på filmerna.

Nu ska jag äntligen ta mig i kragen och våga klippa en sånhär lugg. Lite nervös men det borde funka, det är ju bara kortare än vad jag har idag. Om inte annat kan jag börja klä mig i badmössa.



image102



Chockträning

Igår vart det tungt vill jag lova.

Klassen pallade sig snällt ner till hallen när det vankades praktisk träningslära. Lyckligt omedvetna om vad som skulle hända. Därav drabbades jag av en smärre chock när de berättade att det var dags för ett omvänt Bip-test. Ångest. Genast fick man ju liite ont i knät, det gäller ju att helgardera sig hallå! Ni som känner mig vet ju att jag hatar när jag får veta saker sådär i sista sekund. Usch.

Hur som haver var det bara till att ställa sig där på linjen och börjar springa. Vända. Och springa. Vända och springa. Det gick ut på att man skulle springa så många 30m x 2 rundor på 20 minuter. När Svennar gapade att det hade gått fem minuter var jag helt färdig. Kul. Kul kille. Lyckades i alla fall palla mig igenom de där dumma testet men resultatet håller jag minsann sött för mig själv.

Tror att jag befann mig i någon form av chock för när jag var klar så pallade jag mig vackert vidare till gymmet. Vad sjutton hände där?! Vart ett mage- och ryggpass och tro det eller ej men det gick faktiskt riktigt riktigt bra.

Som pricken över i:et var jag ute på en 50 min promenad i morse innan skolan, lite stolt faktiskt. Hävdar dock fortfarande att detta kommer hålla i sig max till nästa vecka men men, det gäller att hänga med så länge man kan, innan man vaknar upp och undrar vad sjutton man håller på med.


Höjden av lathet?

image101

Creed till Anna K

Jakten på Årets-Sambo-Priset

Varför sitter jag och bloggar en måndagsmorgon undrar ni? Brukar ju inte direkt vara den dag i veckan som man brukar ha mest tid över på morgonen eller hur. Jo, jag sattsar ju som ni vet hårt på att få priset som Årets Sambo så jag gick helt sonika upp tillsammans med honom för att göra honom sällskap vid frukosten. Och det var ju trevligt. Tills man sitter där 07:12, han har gått till bussen och själv börjar man 08:20. Hur tänkte jag där? Dessutom fick jag ta fram frukosten, plocka undan den OCH diska så vad sjutton vann jag på att kravla mig upp i ottan? Han verkade ju i alla fall nöjd över sällskapet, alltid nått.


I brist på egen Partyvilja

Nördigt.

Klockan är 22:35 en lördagskväll och jag sitter och bloggar. Pinsamt. Vännerna är ute och festar och killen är inne i stan för ölhäng med grabbarna. Själv agerar jag fyllechaffis i brist på egen partyvilja. Efter åtta timmar på ICA inkluderat uppvaknade 07:00 och hemkomst 21:15 så är det inte så konstigt att man blir som en pensionär... Ska strax palla mig in i duschen innan jag kryper till sängs, är helt färdig. Hoppas jag inte hinner somna allt för djupt bara så jag hör när ringer och ber en bön om att bli hämtad. Risken finns ju att jag svarar i sömnen och lägger på, har hänt X antal gånger tyvärr.

Godnatt.


Fredagspass

Avverkade precis ett fredagspass nere i gymmet, härligt!
Det var nästintill klassträff där nere, lite udda för en fredag men man klarar ju inte över lite sällskap eller hur?!

Vart lite armar och bröst idag, sådär lagom mör ju nu kan jag lova, men riktigt riktigt skönt! Har lyckats med bedriften att träna tre gånger den här veckan. Vet inte riktigt vad som hände men jag antar att det är någon sån där tanke om att man ska komma form, lagom till det nya året. Läskigt men jag antar att de bara är att glida med på vågen så länge sen håller. Weihaaaa.


Helgen som vart krossad

Gud så skönt med lite helg. Är sådär lagom trött efter första skolveckan 2008. Puh.

Såg fram emot en helg där jag kunde sova, laga mumsig mat (okej, kanske snarare köpa mumsig mat), kanske lite fest och vin, hångel och något träningspass. Dock krossades mina drömmar likt en pyttemyra under en stilettklack, när jag fick reda på att jag var tvungen att jobba. Hemma i Västerås!

Detta betyder att jag vackert får masa mig upp ur varma underbara säng i morgon vid sjusnåret, jobba åtta timmar och sedan ta tåget tillbaka och somna sött i min säng runt tiotiden. Kul. Kul helg.

Lever just nu för att fredagen och söndagen blir trevliga i alla fall, hoppas hoppas hoppas.


Vad fan hände här?!

Get gris häst trekant

Hahahahahaha!

På tal om köttfärs på ICA

ICA köttfärs skandal

1. Är det höjden av ensamhet om man bara behöver köpa denna megabit?
2. Varför valde man just denna form?

Hur tänkte de nu?

Köp 3, betala för 4

Nya designen är på G

Nu jobbar Mia för fulla muggar, håll ut!

Ledarskapschock

Har varit iväg med Korpen och haft Prova på Box med tre olika klasser. Riktigt sköna ungar men tre lektioner i rad med minst 20 kids i varje grupp tär på krafterna vill jag lova, herregud man är ju inte 20 längre liksom...

Dock verkade de ha liite svårt med mitt namn.
Mina två favoriter under dagen var:

"Vaddå, heter du Korpen?"
"Hörru Korpen"

I morgon är det nya tag som gäller. dock är det bara ett pass som tur är, mer hade jag nog inte orkat, herregud mitt huvud har ju fått en smärre ledarskapschock idag!

Lagom utmattad sitter jag nu här framför datorn och häckar. Hungrig som ett djur har jag just glufsat i mig två mackor med keso och avokado. Mums!




En dag med Sjödin

Idag hade vår kära lärare Sjödin sannerligen en dålig dag.

1. Han börjar med att komma försent ca. 15 minuter och inleder med att skylla på att "den där Rasmus" hade blivit sjuk (ja, det är hans eget barn).

2. Kursen heter Pedagogiskt Ledarskap och han påpekar hela tiden vikten av att kunna improvisera. Dock gick han själv i taket när han inte fick igång sin dator där han har sin älskade Power Point med 132 bilder. Istället för att ta tag i lektionen irrade han runt och bad oss prata om vad vi skulle göra i helgen istället.

3. När han gett upp med tekniken sätter han sig helt sonika ner på bänken och väntar på att datagurun Bosse ska komma och rädda honom. Han skulle visst bara kissa klart. Vi pratar fortfarande helgplaner.

4. Efter mycket om och men så kommer Bosse ner i klassrummet och när det hela äntligen funkar och Bosse lämnar klassrummet muttrar Sjödin någonting om att det måste ha varit en lång kisspaus men att det är naturligt att kissa mycket på morgonen.

Tror Ni att vi skrattade?!


Dagens Höjdare

Äntligen har jag fått städa lägenheten!

Ni vet ju vilket städtok jag är och gissa om det har varit skitigt nu när man är två och dessutom flyttat runt massor av saker hit och dit. Idag fick jag äntligen tid över att plocka fram min bästa vän, dammsugaren och gå loss på hela lägenheten. Härligt! Antar att jag lider av någon konstig sjukdom eller nått. Kanske kan kalla mig städoholic?!


Värt att tänka på

Om hela världen reducerades till en by med 100 innevånare
och alla proportioner bibehålls så bestod byn av:

57 asiater
21 europeer
14 amerikaner (från Nord- och Sydamerika)
8  afrikaner

52 var kvinnor
48 män

70 ickekristna
30 kristna

89 heterosexuella
11 homosexuella

6 personer skulle
inneha och nyttja 59 % av alla gemensamma tillgångar,
och de 6 personerna
kom från USA

80 hade otillräckliga boendeförhållanden
70 var analfabeter
50 var undernärda, 1 döende, 2 föddes och 1 hade en PC.
och bara en har en akademisk examen.


Creed till Pappsen.

Hur plågar man en Mixer?

Jag fick en jättefin svart metallicmixer i julklapp.
Lycklig över den skulle jag göra en jordgubbsmoothie här om dagen. Hällde i alla ingredienser och log stolt till killen, nu skulle han få smaka på den godaste Smoothien samtidigt som jag drog igång motorn. Han dock inte tänka klart skryttanken förens jag insåg att allt rann ut i botten! Botten var iskruvad snett. Svor högt och tydligt och slängde in kannan under vatten och började spola. De sticker till i armen och vips så är lägenheten svart. Bra jobbat Sandy, jag hade diskat den med sladden kvar i jacket och skapat kortslutning! Killen flämtade någonting om att jag kunde ju ha dött. Kanske tur att jag är så korkad att jag inte fattade det själv...


I går var det dags igen. Killen skulle försöka sig på att göra smoothie även han i sann manlig anda eftersom jag inte lyckades i morgon. Han lyckades mixa en härlig smoothie och skulle bara lyfta loss kannan. Då vred han till på något sett så det vart smoothie över hela hela köket.

Nu smider vi onda planer för vad vi skall göra med Mixern. Någonting som gör att den får lida, plågas och verkligen ångra sina hyss! Jag är dock en smula kluven för jag vill ju ha kvar den för det är ju en bra mixer. Innerst inne. Någon som vet hur man torterar en mixer på mest effektivt sett? Vi vill ju helst att den ska ångra sig, må dåligt och be om ursäkt...


Första skoldagen 2008

Jaha, då var första skoldagen 2008 klar.
Det hela började med att Leffe var frånvarande vilket resulterade i att vi fick läsa igenom ett häfte och svara på frågor i sann Leif-anda. Dock fick vi en smärre chock, jag menar vi kommer ju knappt ihåg varken hur man läser eller skriver. Suck, stön, blod, svett och tårar behövdes för att traggla sig igenom texten men till slut så var det klart. Härligt.


Annars bestod dagen i att fråga vad alla har fått i julklapp, lista ut vem som var fullast på Nyår, vem som har blivit singel och vem som har skaffat en käresta.

Lite träningslära och vips så var dagen slut. Sådär lagom mjukstart, de gillar vi!


Manlig och kvinnlig vänskap

Det är viss skillnad mellan manlig och kvinnlig vänskap.

Det var en gång en kvinna och en man som bodde ihop.
Kvinnan är ute och festar en kväll med sina kompisar och kommer inte hem förren morgonen därpå.

Mannen frågar var hon varit och hon svarar att hon sov över hos en kompis.

Mannen ringer tio av hennes närmaste väninnor varav ingen säger att hon sovit där...


Samma par fast nu har mannen varit ute och festat med sina kompisar och inte kommit hem förren morgonen därpå. Kvinnan frågar var han har varit varvid även mannen svarar att han sovit över hos en kompis. Kvinnan ringer tio av hans närmaste kompisar varav 8 svarar att han sovit där och 2 säger att han fortfarande är kvar men kan inte prata för han står i duschen....!!





Creed till Daggen.

Hur man upprätthåller galenskapen i livet:

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

3) När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!

4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha
pommes frites till det?

5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.

8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För sexuella tjänster.

9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."

10) Använd inte punkt

11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.

12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har svarat.

13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".

14) Sjung med på Operan

15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.

17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret....

19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

Hur var det nu med stavningen...

Blocket IRL?

No longer Sushivirgin

Igår var jag och killen inne i storstaden för han tyckte det var dags att oskulden skulle ryka, ja alltså sushioskulden.

Vi begav oss till ett ställe på Östermalm som heter Rice där vi åt buffé med sushi och annan asiatisk mat. Måste faktiskt säga att det var riktigt riktigt gott! Okej soyan som man skulle doppa biten i kanske inte var de godaste jag ätit men det andra var faktiskt mumma, tro det eller ej. Dock försökte den sluge fan få mig att äta med pinnar men där går gränsen! Likt en femåring sätter jag mig på tvären och vägrar. Han har dock insett att det inte är någon idé att tjata, då börjar jag bara morra.


Efter att vi tryckt i oss en hel del fruktsallad och chokladkaka till efterrätt så rullade vi hemåt och dog framför Sällskapsresan S.O.S. Hade glömt hur skön den är!




Vems är hunden?

Det är någon granne som tycks ha fått en hund av tomten i julklapp.
Den gillar att skälla och springa runt. Gärna sent på kvällen och tidigt på morgonen.

Riklig belöning utlovas till den som kan utrota vovven alternativt pressentera oss för varandra så att jag blir kär i den och glömmer allt ont den har gjort...




 


Sambofritt

Nu har Karln tagit bilen och gasat iväg till Uppsala för att dumpa rallybilen hos syrran. Detta betyder att jag äntligen får lite egentid och kan gotta mig i allt roligt som jag inte kan göra när han är hemma.

- Läsa nördiga bloggar.
- Äta mackor. Ett par hundra stycken eller så.
- Kolla på tjejtv, typ One Three Hill och annat viktigt.
- Hänga på Facebook och snoka bland gamla X och folk jag inte känner.
- Ringa en vän och diskutera mitt sexliv.

Moahahahaha!


Hurtbullar

Nu har jag installerat alla mina saker i lägenheten. Varför han man så mycket saker för?! Att man aldrig lär sig... Lyckades i alla fall slänga två stora påsar med saker som jag inte tyckte att jag behövde längre. Kändes skönt faktiskt med tanke på att jag släpade hit ungefär dubbelt så mycket nya saker såhär efter jul och allt.

Nu har jag dessutom blivit sambo på allvar. Det första jag gjorde var nämligen att skicka sms att han fick köpa toapapper på vägen hem. Han muttrade någonting till svar men sen hade han minsann med sig blommor hem. Tänka sig vilket kap han är min prins!

Nu ska vi vara hurtiga och bege oss ner till gymmet.
Over and out.


Bosön nästa

Nu är min väska sprängfylld och lite till. Kan nästan satsa en tia på att den kommer spricka mitt på Centralen och svarta spetstrosor flyger över hela väntehallen. Ångest är bara förnamnet.

Tänkte i alla fall trotsa mina farhågor och bege mig hem till Bosön nu. Ska packa upp och ställa i ordning alla nya saker medens sambon är och jobbar, på så sätt behöver jag inte fråga om hans åsikt. Moahaha! Iofs skulle jag nog få göra som jag vill i alla fall, men idag känner jag mig lite wild and crazy. Typ.



Dagens Höjdare

Serviceanda när den är som bäst - Gratis spartips till snikna kunder

Övriga kommentarer är överflödiga.



En pakt är bildad

I går fick jag äntligen träffa mina underbara godingar till tjejer!

Jag utsåg mig själv till förste chaufför så jag plockade upp både Fia och Ida på vägen till Pettson. Jag hade dessutom utsett mig själv till förste shoppare så jag fixade lite dipp och morötter, mums vill jag lova!

Vi bestämde oss för att vara riktigt girly och se The Last Kiss. Ni vet med han i Scrubs och hon i OC?
Väl i soffan glufsade vi glatt i oss dippen och popcornen innan vi ens hade sett alla trailers. Allt var precis som vanligt med andra ord. Ganska snabbt insåg vi också att jag och Fia var analytiker 1 och analytiker 2. Vi tyckte mest att karaktärerna var tröga och betedde sig som barnrumpor, så skulle ju vi aaaaaldrig någonsin göra. Säkert. Vi kom dock fram till att om vi också blev galna jag-är-en-trött-och-sliten-mamma-som-bara-gnäller-på-min-man så skulle vi skälla ut varandra efter noter. Som en liten pakt kan man säga.

The Last Kiss

Hitler-Mamma

Idag kan jag erkänna att jag inte har gjort många knop...

Ställde klockan i morse och tänkte att jag skulle hurta mig och gå ut på en promenad. Tror ni att jag kom upp? Nej just det... Vi har blivit så sjukt morgontrötta hela familjen så vid middagen bestämde min kära mor, som alltid har väldigt bestämda åsikter, att samtliga medlemmar skall gå upp 08:00 i morgon för att undvika att vi vänder på dygnet helt. Tack för den mamma!

Sicken tur att jag rymmer ifrån de hela i morgon vid lunchtid. Då tar jag mitt pick och pack och far tillbaka till huvudstaden där den hårt arbetande sambon väntar, mmmm!

Har i alla fall träffat Bellan en snabbis, packat ner att jag ska ha med mig tillbaka och fixat skidglasögon till skidresan. Alltid nått antar jag en latardag som denna....


Tidsfördriv

Hängde lite på tjuvtittat.se och hittade dessa gobitar.
Enjoy!

sportdryck coop xtra smak svett

Undrar om det smakar svett?

Katthalsband?

Här vart det liite fel va?!

Hur lång tid kan det ta...

Just nu sitter jag och väntar på min skidfantast till mamma.
När hon har kollat klart på skidorna ska vi nämligen palla oss iväg till Tuna Park för att shoppa lite. Inte för att jag har några pengar, för det har man väl aldrig, men vad sjutton, man lever ju bara en gång!

Önskar bara att de kunde åka liite fortare. Hur svårt kan det vara liksom?
Jag säger som Stenmark, "De är bara å åk..."

Suck.



Tillökning i 302:an

Nej jag är inte med barn, herregud, vad tror du om mig egentligen?!

Däremot har kära E tagit en del av sitt pick och pack och bosatt sig hemma hos mig för en stund. Han har precis börjat på nytt jobb i Sthlm och har ännu inte hittat en lägenhet och eftersom jag jobbar hårt på att försöka framställa mig själv som en mycket bra flickvän så sa jag att han självklart bo hos mig om han vill.

Sagt och gjort, nu har jag gått och blivit med Sambo. Vuxenpoäng eller vad?!
Jag är nöjd kan jag lova.  

Nu sitter han och goar in sig i lyan, jag däremot snyltar på mor och far någon dag till innan jag pallar min söta rumpa till huvudstaden igen.


Dagens Höjdare

Att jag faktikt har sett en hel del snö idag!
Så mysigt när det blir lite vitt och fint istället för brunt och grönt slask.
Heja Vintern!


Ett lyckat Nyår

12:55 rullade vi ut ifrån OK i Surahammar med siktet inställt på Annikas stuga utanför Ludvika. Here we come! Efter ca en och en halv timmes bilkörning, bestående av en del allsång, kaffestopp med tillhörande vaniljmunkstopp, toabesök och omkörningar så var jag och E äntligen framme.

Vid den underbart söta stugan mitt ute i ingenstans (jag tänkte tre gånger på vägen att shit, nu kan vägen inte bli mindre, men jo de kunde den!) väntade Annika, Elin, Tian, Martin och Kakan.

Efter viss alkoholförtäring så började vi hugga in på middagen som Martin hade gjort ett underbart jobb med måste jag säga! Till förrätt fick vi Skagentoast med avokado. Till varmrätt fick vi fläskfilé fylld med fetaost, egen klyftpotatis med morötter och palsternacka som mumsat till sig i ugnen och självfallet lite Bea på det och en hel del sallad. Till detta vart det något glas rött och självklart, eftersom Tian var med, lite Mintou också. Efter denna lyxmiddag så fick efterrätten vackert vänta. Istället högg vi in på lite spel.

Kvällen kom i stort att speglas mycket av just detta spel, nämligen Kampen mellan Manligt och Kvinnligt. Killarna skulle alltså svara på tjejfrågor och vi tjejer skulle svara på killfrågor. Killfrågorna bestod nästan uteslutande av frågor om det militära och om bilar. Sjukt manligt. Tjejfrågorna däremot var mest matlagning, smink och hästfrågor. Även en del författare och litterarturfrågor. Tyvärr hade killarna Martin i sitt lag och eftersom Martin inte är så sjukt manlig så kunde han en hel del tjejfrågor. Fler än mig vågar jag påstå. Detta resulterade i att killarna vann samtliga tre omgångar. All heder till dem. Vi tjejer skyller på domarna OCH att inte vi hade en manlig tjej i vårat lag.
 
Lite senare vart de efterrätt med vanilj- och chokladpanacotta. Gottit värre! Efter det fick man dra in magen bra mycket för att klämma sig i badkläderna för då hägrade bastun. Högtalarna fick följa med in i bastun så det kunde det faktiskt inte blivit bättre. Eller jo kanske. Det hela avslutades faktiskt med bad i isvak! Vi hade gjort ett hål i isen sedan ställde vi helst enkelt två av killarna på var sida så att de kunde hissa ner oss i vattnet och upp igen. Samtliga deltagare bada vilket är värt en liten applåd.

Vid tolvslaget samlades vi alla ute på isen. Vi skålade, pussades och sköt en hel del snygga smällare. Kvällen avrundades med mys i stugan, lite mer spel och en massa chips och dipp!

Vid tresnåret gick jag och E till sängs i vår söta lilla stuga där vi sussade sött fram till tolv idag. Upps.
Under natten hade det kommit en hel del snö så det var en fin start på året att vakna upp med inte allt för tungt huvud och snö som täcker hela landskapet.

14:40 backade vi tillbaka den bamsestora Jeepen upp för den slingringa vägen innan vi kom upp på en större väg, ändrade riktigt framåt och begav oss hemåt. Mot Dingtuna!!


2007 var året då jag...

...på allvar vart Sandy med hela Bosön. Äntligen fick jag ett riktigt smeknamn!
...träffade min underbara E. All my love to you babe.
...tappade allt vad form och kondition heter.
...vart sådär cool och hip och skaffade en iPod. Som alla andra.
...faktiskt lärde mig att nästan stå på ett par skidor OCH ta mig ner för backen. Tack till Anna och Larsa.
...lärde mig att man faktiskt kan ha sönder en skidlift. Två gånger.
...inte firade min födelsedag med familjen för första gången. Läskigt men kul. Tack tjejer!
...såg en sommar regna bort. Tack för den vädergudarna.
...vart en kassörska på ICA.
...vandrade i fjällen för första gången.
...besteg ett berg för första gången.
...badade isvak för första gången.
...tog hål i öronen. Bättre sent än aldrig eller hur var det nu?
...skaffade Facebook. Som alla andra.
...började smöra in mig på Ridsportförbundet.
...lärde mig latinska namn på muskler. Namn som jag nog borde ha kommit ihåg nu men...
...spydde hos min frisör. Mimmie, du är personligt ansvarig för den!
...skickade iväg mina sötingar Josen och Sara till Aussiland. De har inte kommit hem än.
...vart stolt över Ida som tog sitt pick och pack och drog till Jönköping för att plugga.
...insåg att Fia är en riktig pingla och en lovely vän.
...Findus, fick klara mig utan min Pettson för att hon var flyttade till Lund. You go girl!


Vad var Din favorithändelse 2007?