Onsdags festande!

Igår bestämmde vi oss för att gå ut och fira att det snart ska bli höstlov och att vi hade fått in lite välförtjänta slantar på banken! Sagt och gjort, jag, Malin och Anna beger oss till Marina och Cissi för att förfesta på tjejers vis, det vill säga i soffan med chips och Bonde Söker fru samt Top Model. Nice!

När de var slut kom Angelica, Mia, Tobbe, Abbe, Sibbe, Jessica, Jacke och Niklas dit och festen började på allvar. Efter en del misstolkade felsägningar (Anna!),  genom gång av suddiga partybilder på Tobbes mobil, ett par groggar, x antal toalettbesök, ett par flaskor cider och två påsar chips var det dags att börja dra sig ut.

Med siktet inställt på The Soup Bar kom vi in snabbt och smidigt, anslöt till Sundberg och hans vänner, och festen var ett faktum! Vi dansade non-stop hela gänget, hur kul som helst verkligen! Det sköna var att vi stod ganska nära dörren så man vart aldrig svettig, det var riktigt riktigt nice måste jag säga.

Vi vinglade sedan vidare till The Vibe där det var ganska lite folk och dessutom tappade vi halva styrkan (Läs killarna tacklade av och åkte hem, tjejerna + Sundberg shakade vidare!) så det vart lite halvsegt där inne.

Efter det obligatoriska besökt på Donken, en del busringningar till Tian med tillhörade sjönsång och en behaglig biltur hem av chaffisen Mia med fem skrålande tjejer till bilen var vi äntligen hemma. Men gick vi och la oss? Nej! Anna och jag såg våran chans till hämd så vi gick till Tian och bankade, plingade, bankade lite till och sparkade på dörren, precis som han gjorde hos oss förra veckan moahaha! Hämd aktionen med sällskap av Mia gick sedan vidare till Tobbe som låg hemma och sov. Han öppnade dock dörren så vi mest kiklade han lite och jävlades allmänt. (Detta hade herrn i fråga inget minne av idag dock!).

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det var kul, lagom mycket alkoholdrycker och massor av dans.
Tack för shoten Sundberg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback