En Kassörskas Betraktelser

De flesta som går och handlar kan man kategorisera in i olika grupper.
Här följer de vanligaste grupperna.

1. Moppekillarna. Unga killar som köper bara köper Cola och Chips som inte tar av sig moppehjälmen när de betalar. Dessa brukar dyka upp i butiken ca. 3 minuter innan stängning.

2. De unga killarna i 20-25 åldern. De köper allt som kommer ifrån Euroshopper i storpack, färdigmat i två olika smaker, ett ton cola och självklart mycket chips. Personliga favoriter är de som försöker få mitt telefonnummer på kvittot. Dessa är faktiskt den grupp som skänker mest pengar i välgörenhetsbössan.

3. Förälskade unga par. De köper alltid godis. Mycket godis. Killen blir alltid lika förvånad över priset men försöker galant dölja det för bruden. Om de har varit tillsammans tillräckligt länge går de över till naturgodis och ibland dipp och chips. Killarna betalar alltid och tjejerna håller i påsen och kramar killen.

4. Svensson Svensson. Medelålderspar som funkar likt en välsmord VOLVO. En packar upp, den andra packar ner. Den som packar upp betalar. Mannen frågar alltid kvinnan hur många kassar och kvinnan påpekar att brödet inte skall ligga i botten.

5. Singel-pappan. Köper bara färdigmat, men kompliterar det hela med en banan och en tidning till barnen. Betalar oftast med skrynkliga pengar som kommer direkt ifrån fickan.

6. Hälo-tjejen. Är i 20-30 års åldern och äcklig vältränad. Köper bara frukt, nötter, keso, vatten, minimjölk, mer keso, konstiga frukter och fullkornspasta. 

7. Gamlingarna. Kommer ofta i par där en alltid hör dåligt / inte kan prata / sitter i rullstol / har rullator. Köper ofta suspekta rotsaker som jag inte kan namnet på, vilket resulterar i en lång utläggning om att det var bättre förr för då kunde man namnet på dessa saker. De betar alltid med jämna femhundringar och tar åratal på sig att packa. Dock är de ofta snällast då de säger att jag är snabb och duktig. Vilket jag egentligen inte är, de är bara lite långsamma och då framstår jag som vinden.


Kommentarer
Postat av: gangster

HAHAH, du är för skön sandy!!! ska bli kul att ses igen när skolan börjar!!!! :) håll höjd!! hälsofreak ?!? hahaha....

2007-07-25 @ 14:25:31
Postat av: mia

Vi vill ha fler betraktelser från bakom rullbandet...

2007-07-25 @ 22:26:09
Postat av: Anonym

Hahaha ja om man inte e på topp så får man många skratt att läsa här du e den bästaste bloggaren :)

2007-07-29 @ 12:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback