Senaste nytt på skvallerfronten

Det är just nu sjukt tomt i skolan. Många har tagit ett för tidigt sommarlov eller är på praktik. Men andra ord finns det inte så många för oss som är kvar att tissla och tassla om. Man får alltså ta det som bjuds kort och gott.


Idag kan de rapporteras att hon i caféet pratade väldigt länge med en leverantör. Han fick dessutom gratis kaffe. Allt pekar alltså på att de ligger med varandra!


Lärarna såg sedvanligt slitna ut. Var det frågan om en spontanutgång igår mån tro? I så fall, vad hände där?! Spekulationerna är i full gång. De ifrån ekonomin såg i alla fall ovanligt lyckliga ut så vem vet...


Är möjligen kansliansvarig lite nostalgisk dagen till ära? Filmen om Bosön har i alla fall rullat x antal gånger inne i ett klassrum och sist sågs han sitta där alldeles ensam med en näsduk. Eller nej förlåt nu ljuger jag, en näsduk hade han inte. Men de hade varit passande och kanske inte helt otippat om så hade varit fallet.


En viss lärare, vi kan kalla den för X tror vi även har fått till det. X visste nämligen inte om den skulle åka ifrån Bosön i morse, trots att denna borde befinna sig där. Bortamatch mån tro? När X sen dessutom skickar sms 06:50 och meddelar att de inte blir något studiebesök, ja då börjar man undra om bortamatchen rent utav började utvecklas till någonting mer?


Som sagt, man tager vad man haver.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback