The Best of...

Självklart måste man hylla och prisa vissa saker under resans gång. Sagt och gjort, här kommer några vinnare (och förlorare).

Resans häng
Starbucks
Alltid, vad vi än gjorde så slutade eller började det på Starbucks. Alla har ni en våt dröm om att bli fotade utanför Starbucks likt en kändis med stora svarta brillor och sunkiga kläder. Det hände dock inte. Tyvärr.

Resans mens
Elin Brandefalk
Behöver vi ens säga mer?! "Jag är sååå mensig..."

Resans kärleksförklaring
Blommorna på kuddarna
Killarna gick besök av granntjejerna som la små kvistar på deras kuddar. Jakob visade vad kan tyckte om detta genom att kasta iväg dem och spotta på den inför ögonen på de stackars beundrarinnorna.

Resans lyx
Dusch på rummet
Hade turen att hamna i det lyxigaste rummet som hade dusch och toalett. De andra var tvungna att i sann hostel-anda dela med resten av rummen på samma våning. Jag, Mia, Anna K, Anna L, Malin och Emma var med andra ord mycket nöjd och måttligt opopulära.

Resans olyx
Toabajs
Diarré på gemensamma toaletter och inte förmågan att spola efter sig när man gjort nummer två vad två saker som återkommande hände de andra stackarna som fick dela toa. Urk.

Resans tabbe
Pär Svennar
Lyckades missa planet hem vilket resulterade i att han fick åka till Oslo och mellanlanda för att där sedan byta till Sverige. Kul? Ja.

Resans chock
Shoppande hockeyspelare
Emma tog priset med sina elva shoppade tröjor. Emma som i dessa två år har försökt hålla uppe en hård hockeyfasad raserade allt till vår förtjusning på sista resan med gänget.

Resans mest efterlängtade
"Tänkt att få äta frukost. Med mööörkt bröd!"

Resans godis
Fruktlådor
Då vi hade en fruktmarknad ett stenkast ifrån Hostelet gick vi dit varje morgon för att köpa en liten låda för 1 ? med massa goda frukter. Perfa mellanmål innan man höll på att hungra ihjäl.

Resans törstsläckare
Cava och drink of the night
Killarna vart sanna Cava-älskare, tänka sig att de kunde dricka bubbel utan Sundberg! En kväll var vi på en bar och där vart det drink of the night för 3 ?. Billigt och bra. Sen att Marina fixade gratis Sangria gjorde ju inte saken sämre liksom.

 

Kommentarer
Postat av: Bea

haha.. svennar.. hur lyckas han alltid ha sån otur!? låter som en soft resa iaf.. va inte hela klassen med?

2008-04-01 @ 14:43:13
Postat av: Sandy

Haha ingen aning faktiskt hur han lyckas :)
Nej tyvärr var inte alla med ett par tråkmånsar stannade hemma...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback