Sandys Pärlplattor AB

För övrigt funderar jag på att starta något liknande Mia här med sin mösstillverkning. Dock ska inte jag sticka mössor utan jag ska tillverka saker i pärlor. Ni vet, armband, halsband och gud vet allt. Kan dock inte garantera att det blir enhetligt utan i sann förskoleanda blir det olika färger och konstiga storlekar på pärlorna. Vad tror ni om det?! Funderar på att sedan utöka med pärlplattor kanske...


Kommentarer
Postat av: Meems

hur ska du få tid med det??

Postat av: Anna K

Hej Sandy!! Härligt att se att favvobloggen är igång igen :D och här kommer oxå ett litet försenat TACK för det gulliga sms jag fick för ett par dagar sedan om tidningen! Tack själv för all hjälp o alla underbara texter!! är på landet nu i Hälsingland och vi har haft stor sommarfest för att fira pappas 60 år så det har varit fullt upp senaste veckan. Nu har lugnet åter infunnit sig o jag ska ut i snickarbon igen för att slipa och måla om några gamla bord.. spännande med nya lägenheten o jobbet! hoppas vi kan ses snart! KRAMAR!!

(förresten.. har du sett att gamla lägenheten nu är förevigad på boson.nu http://iof4.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=85 )

2008-08-06 @ 19:12:33
Postat av: mia

Vi kanske ska starta pysselbutik?!

Kram

2008-08-12 @ 17:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback