Schlagerförsnack

Mia tipsade mig om att surfa in på SVT´s hemsida och kolla in bidragen inför morgondagen.
Har nu lyssnat igenom dessa och kommit fram till några slutsatser:

E-type 6 The Poodles
Helt i min smak för att vara schlager, heja heja heja!

Face-84
Bara läskig. Sjunger någonting om att hon vill ha alla sina X på samma kort? Låter som att den var menad för lilla melodifestivalen men kom i fel postfack.

Velvet
Väldigt ehh... Velvet. Okej då, den var ganska bra.

Brandur
Flickidolen ifrån Färöarna. Flickfavorit med en smörig ballad inte helt otippat. Hade varit mer effektfullt tror jag om han hade kört samma image men istället sjöng om hur mycket han ville kröka och ligga runt. Men de kanske bara är jag?

Michael Michailoff
Här kan du ta den välförtjänta kisspausen.

Amy Diamond
Eftersom det är gäspvarning även på denna så hinner du faktiskt göra nummer två om det har blivit lite för mycket chips kvällen till ära.

Suzzie Tapper
Försöker göra en ny Marie Lindberg. Tyvärr blir det bara fel, ingen har ju talat om för stackarn att hon är kass på att sjunga...

Christer Sjögren
Här hade du kanske tänkt ta din andra paus? Tänk om! Bänka dig längst fram för här händer det grejer. Här kommer nämligen kvällens underhållning, ni vet de där humorinslaget som ska få hela svenska folket att vika sig dubbelt? Här har vi det! Hoppas någon har talat om för stackars Christer att han är årets humorinslag så att han inte tror att han tävlar på riktigt?!


Kommentarer
Postat av: mia

Hörru Sandra, de verkar inte ha förstått att de inte skulle rösta på Christer de skulle bara titta. Varför glömde du tala om det för dem?

2008-02-09 @ 21:28:07
Postat av: Lina

skandal. alla bidrag var ju skit.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback