Ett lyckat Nyår

12:55 rullade vi ut ifrån OK i Surahammar med siktet inställt på Annikas stuga utanför Ludvika. Here we come! Efter ca en och en halv timmes bilkörning, bestående av en del allsång, kaffestopp med tillhörande vaniljmunkstopp, toabesök och omkörningar så var jag och E äntligen framme.

Vid den underbart söta stugan mitt ute i ingenstans (jag tänkte tre gånger på vägen att shit, nu kan vägen inte bli mindre, men jo de kunde den!) väntade Annika, Elin, Tian, Martin och Kakan.

Efter viss alkoholförtäring så började vi hugga in på middagen som Martin hade gjort ett underbart jobb med måste jag säga! Till förrätt fick vi Skagentoast med avokado. Till varmrätt fick vi fläskfilé fylld med fetaost, egen klyftpotatis med morötter och palsternacka som mumsat till sig i ugnen och självfallet lite Bea på det och en hel del sallad. Till detta vart det något glas rött och självklart, eftersom Tian var med, lite Mintou också. Efter denna lyxmiddag så fick efterrätten vackert vänta. Istället högg vi in på lite spel.

Kvällen kom i stort att speglas mycket av just detta spel, nämligen Kampen mellan Manligt och Kvinnligt. Killarna skulle alltså svara på tjejfrågor och vi tjejer skulle svara på killfrågor. Killfrågorna bestod nästan uteslutande av frågor om det militära och om bilar. Sjukt manligt. Tjejfrågorna däremot var mest matlagning, smink och hästfrågor. Även en del författare och litterarturfrågor. Tyvärr hade killarna Martin i sitt lag och eftersom Martin inte är så sjukt manlig så kunde han en hel del tjejfrågor. Fler än mig vågar jag påstå. Detta resulterade i att killarna vann samtliga tre omgångar. All heder till dem. Vi tjejer skyller på domarna OCH att inte vi hade en manlig tjej i vårat lag.
 
Lite senare vart de efterrätt med vanilj- och chokladpanacotta. Gottit värre! Efter det fick man dra in magen bra mycket för att klämma sig i badkläderna för då hägrade bastun. Högtalarna fick följa med in i bastun så det kunde det faktiskt inte blivit bättre. Eller jo kanske. Det hela avslutades faktiskt med bad i isvak! Vi hade gjort ett hål i isen sedan ställde vi helst enkelt två av killarna på var sida så att de kunde hissa ner oss i vattnet och upp igen. Samtliga deltagare bada vilket är värt en liten applåd.

Vid tolvslaget samlades vi alla ute på isen. Vi skålade, pussades och sköt en hel del snygga smällare. Kvällen avrundades med mys i stugan, lite mer spel och en massa chips och dipp!

Vid tresnåret gick jag och E till sängs i vår söta lilla stuga där vi sussade sött fram till tolv idag. Upps.
Under natten hade det kommit en hel del snö så det var en fin start på året att vakna upp med inte allt för tungt huvud och snö som täcker hela landskapet.

14:40 backade vi tillbaka den bamsestora Jeepen upp för den slingringa vägen innan vi kom upp på en större väg, ändrade riktigt framåt och begav oss hemåt. Mot Dingtuna!!


Kommentarer
Postat av: kakan

haha mycke bra mycke bra! :) de vart en bra nyårsafton
:) mycket trevligt. jag förtärde mkt alkohol. heh. =/
du va ju grym på spelet juh sandy! :D vem vet att det där med att spider är ferrari liskom?! så jävla bra! haha
när kommer du hit tillbaka då?

kramaar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback